Moeder verstopt snoep op deze geniale manier

25.01.2020 11:11
moeder verbergt snoep Beeld: Shutterstock

Weet je kind elk kastje en laatje te vinden waar jij het snoep hebt weggelegd? Volg dan het voorbeeld van deze moeder uit Australië, want zij heeft dé oplossing.

‘Eens kijken of onze kinderen dit kunnen vinden!’, schrijft ze bij een post op haar Facebook. Wat ze bedacht heeft is best slim: chocoladerepen en ander snoepgoed heeft ze in een oude zak van bevroren groenten gestopt. Mixed Vegetables staat op de buitenkant van de zak, dus haar kinderen zullen denken dat er wortels, mais en andere groenten in zit.
 

Lees ook:
Fotoserie: slimme trucs van ouders >

Viral

De foto ging in no time viral en is inmiddels 65.000 keer gedeeld op Facebook. Veel mensen vinden het een geniaal idee en voor sommigen is het heel herkenbaar. Zo schrijft iemand: ‘Mijn moeder heeft dit jaren gedaan en heeft zelfs een fles drank in een groentenzak gestopt.’ 

De meeste kinderen zullen op deze manier om de tuin geleid worden, maar niet allemaal. ‘Mijn kinderen hebben dit door’, schrijft een moeder, ‘want die groenten horen bevroren te zijn en de zak staat gewoon in de kast.’ Tja, daar heeft ze een punt.

Bron: Momtastic

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >