Moeder deelt foto’s van zoon op de plek waar alligator uur later toesloeg

17.06.2016 10:03
Beeld: Facebookpagina Jennifer Venditti Beeld: Facebookpagina Jennifer Venditti

Hartverscheurend: afgelopen dinsdag ging het mis toen de 2-jarige Lane Graves aan het water stond te spelen bij Disney World. Hij werd door een alligator het water in getrokken en zijn lichaam werd pas uren later gevonden. De ouders van de peuter kregen allerlei verwijten naar hun hoofd geslingerd omdat er een bordje met ‘niet zwemmen’ stond. Niet eerlijk, vind Jennifer Venditti. Jennifer stond een uur voor het drama op exact dezelfde plek met haar zoontje en deelt haar foto’s nu met de rest van de wereld.

Dat doet ze om de ouders van Lane te steunen. “Ik heb deze foto’s tussen 8 uur en half 9 genomen, precies op de plek waar om 9 uur het ongeluk gebeurde”, schrijft de moeder bij de foto’s.

Nooit gedacht

“Ik heb de kritiek gelezen en ik kan je verzekeren dat ik ook niet aan alligators dacht toen Channing in het water stond”, vertelt de moeder aan Daily Mail. “Het is een klein strand, omgeven door zwembaden, waterattracties en een restaurant. Ik dacht niet dat een alligator in zo’n kleine en drukke plaats zou toeslaan.” Jennifer sluit haar bericht af met de hashtag #judgelesspraymore.

Onderzoek

Disney World heeft laten weten om de borden in de omgeving te herbekijken en indien nodig aan te passen.