In samenwerking met Kek Mama

‘Met z’n allen thuis, dat is ultiem geluk’

28.06.2021 07:14

Als ze met haar gezin zit te eten, kan Mommy-influencer Jipp Janssen-Heldoorn haar geluk niet op. “Door de verhalen van de kinderen, de grapjes en spelletjes, hebben we het elke avond fijn samen. Liv (7), Wolf (5) en Sev (2) zijn makkelijke eters, dat zorgt er ook voor dat het gezellig is.”

“Elke donderdag gaat mijn man Luke met de oudste twee naar zwemles, ik blijf thuis met Sev en maak groentetaart. Omdat we nu niet bij de lessen mogen kijken, willen ze daarna thuis zoveel mogelijk vertellen. Ik geniet als ik ze samen hoor babbelen, met natte haren en nog rozig van de inspanning. Na het eten doen we vaak een spelletje: Luke en ik doen onze ogen dicht, de kinderen halen spullen van tafel en wij moeten raden wat er verdwenen is. Handig: zo ruimen ze meteen af.”

Dol op fruit en groente

“Ik heb makkelijke eters, ze proeven alles en lusten veel. Sev is dol op de AH bio Groente & Fruit knijpzakjes. Alleen de eerste keer kneep ze iets te enthousiast in het zakje en spoot de inhoud eruit. Ze kan eindeloos spelen met het dopje, erop en eraf. Handig als niet het hele zakje in een keer opgaat en ook nog eens goed voor haar fijne motoriek.”

Altijd mee op pad

“Ik zorg eigenlijk altijd dat ik wel dat ik wat knijpzakjes bij me heb als we op pad gaan. Wil ik even snel met Sev een boodschap doen, dan zet ik haar in het karretje met een zakje knijpfruit. Doe ik dat niet, dan stuitert ze zo de hele winkel door. Reuze gezellig, je hoort haar drie gangpaden verder nog babbelen. In geval van haast ben ik blij dat ze nog prima in dat zitje past en gezellig zit te kletsen terwijl ik door de winkel sjees.”

Alles voor je kleine bij Albert Heijn

Van verzorgingsproducten als luiers en billendoekjes tot babyvoeding: je hebt het allemaal nodig, en waarom zou je ervoor omrijden? Bij Albert Heijn vind je een groot assortiment producten voor je baby, dreumes en peuter. Van het eigen merk tot bekende A-merken. Extra makkelijk in drukke tijden: laat Albert Heijn de boodschappen voor je doen. Je kant dit gemak nu zelf ervaren met één maand gratis bezorging. Zo hou je meer tijd over voor jezelf of je kinderen.

Ontdek nog meer lievelingsproducten voor je baby, dreumes of peuter op ah.nl/baby

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >