netflix-tips-kinderen-kerstvakantie

Terwijl het buiten ijzig koud is, kijken jij en je kind de hele dag winterse films en series op Netflix. Pyjama aan, warme chocomelk en een dekentje erbij en klaar ben je. 

Puppy Star Kerstmis

Nieuwe Pup Stars ontdekken dat een rivaliserend team Kerstmis wil verpesten. Nadat ze op de Noordpool terecht zijn gekomen, proberen ze de feestdagen te redden. Alle leeftijden.

More content below the advertising

 

 

Lees ook
Online tv of Netflix in het buitenland? Dit moet je weten >

 

Bob's Broken Sleigh

Een veel te enthousiaste elf verbetert de slee van de kerstman. De upgrade van de slee is zijn cadeau aan de kerstman. Maar als hij ver van huis neerstort, heeft deze verdwaalde elf zelf wat magie nodig. Drie rare wezens helpen hem terug te keren naar de Noordpool. Leeftijd: 6+

 

Niko en de Vliegende Brigade

Het jonge, naïeve en dappere rendier Niko gaat op zoek naar zijn biologische vader, die deel zou uitmaken van de mythische Vliegende Brigade. Tijdens de gevaarlijke zoektocht wordt Niko ook bijgestaan door Wilma, een assertieve zingende nerts. Ze worden echter tegengewerkt door wolven. Leeftijd: 6+

 

De GVR

Het is dan wel geen echte kerstfilm, maar de verfilming van Roald Dahls De Grote Vriendelijke Reus is heerlijk om samen met de familie te kijken. Het feelgoodgehalte van de door Stephen Spielberg gemaakte film is zo groot dat hij zich moeiteloos kan meten met lieve kerstfilms. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

 

Ho Ho Ho Home

Oh laat de andere Moefs kennismaken met kerstvreugde. Helaas wordt de stad bijna vernietigd door zijn goedbedoelde plan. Alle leeftijden.

 

Angela's Christmas

Als de jonge Angela op kerstavond met haar familie naar de kerk gaat, krijgt ze een buitengewoon idee. Een verhaal gebaseerd op een boek van Frank McCourt. Alle leeftijden.

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >