Hup, Holland, hup: de leukste Oranje-knutsels om samen met je kind te maken

11.06.2021 10:23
oranje knutsels

Slaat de oranjekoorts al toe bij je kind? Haal de knutselspullen tevoorschijn en fröbel samen de leukste voetbalknutsels. Niet alleen een fijne bezigheid, ook gezellig om het huis mee te versieren.

Vlaggen

Waarom zou je simpele vlaggen in de winkel kopen als je ze ook zelf kan maken? Geen klusje dat je in een kwartiertje klaart, maar eerlijk is eerlijk: dan heb je wel wat. Bestel hier een stapel gekleurd papier

 

Hartjesslinger

Vind je bovenstaande slinger wat veel van het goede, dan kun je altijd nog voor deze hartjesvariant gaan. Lekker makkelijk en hij zit zo in elkaar.

 

Windmolen

Het ziet er wellicht wat ingewikkeld uit, zo’n origami-windmolen, maar als je het kunstje eenmaal in de vingers hebt, is het oersimpel. Daarbij draait-ie als een tierelier. 

 

Lees ook
Knutselen zonder troep doe je zó >

 

Origami-bal

En om in origami-sferen te blijven: deze voetbal vergt het nodige geduld, maar het is wel een ware blikvanger. Vooral geschikt voor oudere kinderen.

 

 

Leeuw

Knutselvlogger Lady Lemonade maakte deze leuke leeuw voor Koningsdag, maar je kunt ‘m natuurlijk ook prima knutselen voor het EK. Wat heb je nodig? Een schaar, plakstift, gekleurd papier en stickers met wiebelogen.

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >