In samenwerking met Kek Mama

Hoofdredacteur Helene test: ‘Déze bakfiets is te gek voor mijn hele gezin.’

12.03.2021 15:47
bakfiets geweldig gezin

De elektrische bakfiets Makki van Gazelle is geen gewoon model, maar eentje boordevol handige snufjes, veiligheid en comfort. Jij én je kinderen kunnen hiermee met veel plezier op pad. Wil je weten waarom? Hoofdredacteur Helene testte het samen met haar tweeling Milo en Oliver (2).

“Ollie riep elke dag: ‘ik wil fietsen!'”

Helene: “Ollie en Milo wilden meteen in de bakfiets. ‘O wow!' riepen ze toen ze de Gazelle Makki zagen. Ze waren door het dolle heen en vonden het he-le-maal het einde om erin rondgereden te worden. Ze kozen ervoor om elke keer gezellig naast elkaar te zitten en zwaaiden als twee trotse prinsjes uitbundig naar iedereen. We hadden dan ook veel bekijks. 

Ze konden gemakkelijk zelf in-en uitstappen. Ideaal, dat scheelt mij zoveel tillen. Normaal gesproken is een boodschap doen op de fiets met een tweeling een hele uitdaging. Met Makki was het een makkie en zelfs een feestje. 

Goede wendbaarheid van een bakfiets is een must in de stad. Ik kon overal makkelijk tussendoor en had de fiets in een wip geparkeerd. Ik merkte echt dat ik de auto liet staan en er veel sneller op uit trok, uit buiten de stad. Door de trapondersteuning was ik snel op mijn eindbestemming. 

Met de driepuntsgordels en extra hoge rand zaten de jongens veilig, wat natuurlijk superbelangrijk is. De kap is niet alleen handig voor de regen, maar hield Oliver en Milo ook uit de wind. Alles was zo comfortabel voor mijn prinsjes dat ze zelfs elke keer boos werden als ze eruit moesten!”

 

Dit kan de Gazelle Makki betekenen voor jou:

1. Iedereen aan boord

Met een pakket aan fijne accessoires durf je het aan jouw eventuele tweede auto te vervangen voor Makki. Het extra bankje, de Maxicosi adapter en de opberglade zorgen ervoor dat je kinderen, jong en oud, meekunnen. En met de regenkap en de regenhoes ben je beschermd tegen allerlei weersomstandigheden.

2. Opsporing verzocht

Je kunt kiezen voor een Connected Makki; uitgerust met een heuse GPS-chip. Mocht jouw bakfiets gestolen worden, dan wordt hij automatisch voor je opgespoord. Scheelt een hele zorg. Dat je Makki goed beveiligd is, is duidelijk zichtbaar bij het slot. Een dief denkt wel twee keer na.

3. Instappen maar

Wat Makki ook onderscheidt van andere elektrische bakfietsen is de gemakkelijke instap die is gemaakt aan de zijkant. Jij hoeft niet te tillen en je kinderen vinden het geweldig om er zelfstandig in en uit te klimmen. Win-win. 

4. Voetjes van de vloer

Heb je de standaard al gezien? Vergeet beurse tenen en spierpijn in je benen: je haalt de Makki moeiteloos van de standaard en zet hem er met één simpele voetbeweging weer op. Zo fijn met een volle bak.

MEER WETEN?

Ga naar Gazelle/modellen/makki.nl
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >