In samenwerking met Kek Mama

Hiér shop jij zachte kwalitatieve babykleding voor een prikkie

10.11.2022 10:39
kruidvat

De Baby Basics van Kruidvat – waaronder rompertjes, slaapzakken en lieve sokjes – zijn slim ontworpen, grondig getest op veiligheid én gemaakt van heerlijk zacht katoen. Helemaal niet basic dus, maar juist erg bijzonder. En dat voor een klein prijsje. Nieuwsgierig? Bekijk dan even deze fijne shoptips.

Ben jij ook zo dol op de producten van Bambino? Deze fijne lijn met sokjes, slaapzakjes, beddengoed en nog veel meer krijgt namelijk een nieuw jasje. Bambino wordt Kruidvat Merk: een andere naam, maar met dezelfde goede kwaliteit.

Met zorg gemaakt

Het katoen van deze hippe basic babylijn bestaat uit garen van goede kwaliteit. Zo blijven de kleertjes van je kind veel langer mooi en in vorm. Ook is het katoen verantwoord ingekocht waarmee er geïnvesteerd wordt in een verantwoorde katoenproductie en de missie van het Better Cotton Initiative wordt gesteund. De producten uit de babycollectie hebben verder een Oeko-tex Standaard 100 certificering. Dit houdt in dat het eindproduct vrij is van bepaalde – schadelijke – stoffen die van invloed kunnen zijn op de gezondheid of allergische reacties van je baby. Een fijn idee voor jou, je kind én de planeet.

De super sok

Zie jij je kindje ook geregeld met nog maar één -of geen- sok voorbij schuifelen? Onmisbaar tegen koude babytenen dit seizoen: zachte sokjes die níet afzakken. Deze zijn iets langer dan gewone babysokjes en de elastische boord in het sokje sluit nauw aan bij de enkel.

Ook fijn: weg met die harde verwassen sokken uit de wastrommel. Dit sokje behoudt vorm en blijft zacht na het gewassen. De antislip die onder de voeten zit houdt glijpartijen ook direct in bedwang.

kruidvat

Rompers met lifehack

De rompers hebben niet alleen een zacht prijsje, maar voelen ook lekker zacht aan. Gemaakt met 5% elastaan: hierdoor sluit de romper mooi aan en blijft goed zitten zonder uit te rekken, ook na het wassen. Je trekt ze makkelijk aan en uit door de drukknoopjes aan de onderkant. Ook heeft het rompertje aan beide kanten van de nekopening flapjes die over elkaar komen, zo kan je makkelijk de romper uitdoen als er sprake is van stinkende ‘kakastrofe’. Wist je dat je dan de romper heel makkelijk via de billen naar beneden kunt schuiven? Hallo, lifehack.

kruidvat

Slaap zacht(er) 

De slaapzakken hebben een goede aansluiting bij de hals en armpjes van je kind. Dit maakt de slaapzak erg veilig omdat het voorkomt dat je kind zelf kan draaien in de slaapzak. De extra lange rits maakt het aan- en uittrekken supermakkelijk. De randjes van de rits zijn afgewerkt met zachte jersey stof en aan de bovenkant zit een extra flapje om de kin van je kindje te beschermen tegen schuren. Zo kan je kind lekker slapen. Voor jou dus ook ideaal.

kruidvat

Shoppen maar

Blijf genieten van kwaliteit, maar dan dus onder een andere naam. Dag Bambino, hallo Kruidvat Merk Baby Basics. Ontdek nu het hele assortiment en shop de zachtste slaapzakjes, rompers, babysokken en nog veel meer items in de winkel of op Kruidvat.nl.