In samenwerking met Kek Mama

“Elke dag beginnen we met z’n vieren in het grote bed”

11.04.2021 14:21

De eerste weken na de geboorte lag Nova (nu vier maanden) elke avond op de buik van Lisa te slapen. “Zo lief en zo fijn, daar word ik vanzelf zen van. Zeker na een drukke dag met Bobbi (3) erbij. Met twee kleine kinderen is het rennen, vliegen en heel veel luiers verschonen.’

“Als Bobbi ’s ochtends wakker wordt, kruipt ze altijd bij ons in bed. Even kletsen en knuffelen. Daarna pak ik Nova uit haar wiegje, die bij ons op de kamer staat, voor haar eerste voeding. Zo beginnen we de dag met z’n vieren. Heel knus en gezellig. Het is echt mijn lievelingsmoment met mijn gezin.”

Rondje luiers

“Na dit ochtendritueel is het tijd voor een rondje luiers verschonen. Ik gebruik al jaren dezelfde luiers, van Albert Heijn. Van baby tot peuter, mijn kinderen zijn altijd droog. Ook na een lange nacht. Bobbi geeft overdag al best vaak aan wanneer ze naar het toilet moet, maar ’s nachts draagt ze nog altijd een luier. Nova is nog zo klein, dat ik haar het liefst zo snel mogelijk verschoon. Ik wil niet dat ze het koud krijgt op de commode. De pasvorm van deze luiers is perfect, de maten kloppen en de prijs-kwaliteitverhouding is top.”

Zelf op Curaçao 

“Ik loop regelmatig met Nova in de wandelwagen naar de Albert Heijn en dan ligt er standaard een pak luiers in mijn mandje. Ik heb ze graag op voorraad. Toen we in 2019 op vakantie waren op Curaçao ontdekte ik daar al snel een Albert Heijn. Wat was ik blij dat ik zelfs op vakantie onze vertrouwde luiers kon gebruiken.”

Alles voor je kleine bij Albert Heijn

Van verzorgingsproducten als luiers en billendoekjes tot babyvoeding: je hebt het allemaal nodig, en waarom zou je ervoor omrijden? Bij Albert Heijn vind je een groot assortiment producten voor je baby, dreumes en peuter. Van het eigen merk tot bekende A-merken. Extra makkelijk in drukke tijden: bestel alles voor je kleintje samen met de rest van je boodschappen op ah.nl. Zo hou je meer tijd over voor jezelf of je kinderen. 

Ontdek nog meer lievelingsproducten voor je baby, dreumes of peuter op ah.nl/baby 

Advertisement