In samenwerking met Kek Mama

‘Elke avond auto’s wassen in bad’

05.11.2021 12:11

Een badje gevolgd door een fijne massage doet wonderen voor Mack (3,5 jaar). ‘Hij valt daarna altijd ontspannen in slaap, hoe druk de dag ook is geweest,’ vertelt Malu Pesulima, columnist bij Kek Mama.

“Mack lijkt op zijn vader, ze zijn allebei dol op auto’s. Schone auto’s welteverstaan en ik vind niets lekkerder dan een frisgewassen peuter in een schone pyjama hijsen. Dus sleept Mack elke avond een verzameling auto’s mee naar de badkamer. Terwijl hij die wast, kletst hij de oren van mijn kop. Zo gezellig! AH Beregoed Schuimbadje is hier favoriet: subtiele geur en schuimt goed.”

Zelf smeren

“Als Mack uit bad wil, wikkel ik hem altijd in twee grote handdoeken. Een soort peuterpakket dat ik op het grote bed weer uitpak. Daar droog ik hem zachtjes af en smeer zijn lijf in met AH Beregoede Olie. Mack heeft een gevoelig huid die snel geïrriteerd is en uitdroogt. Deze olie trekt snel in, vlekt niet en ruikt zacht. Hij vindt het heerlijk als ik hem er een beetje mee masseer. Tegenwoordig smeert hij zijn buik het liefst zelf in. Paar druppeltjes erop en dan gaat hij aan de slag, zo schattig.”

Rustmoment

“In zijn schone pyjama kruipt Mack dan tegen me aan, zijn haartjes nog een beetje nat van het bad. Bij een klein lampje lezen we nog een boekje, daarna valt hij altijd rustig in slaap. Vaak moet ik ’s avonds nog een paar uur aan het werk. Maar dat doe ik niet voordat we samen zo knus de dag hebben afgesloten. Ik word er ook ontspannen van en zit relaxed weer achter mijn laptop.”

Alles voor je kind bij Albert Heijn

Van verzorgingsproducten zoals babyolie en 2-in-1 wasgel tot babyvoeding, je hebt het allemaal nodig, en waarom zou je ervoor omrijden? Bij Albert Heijn vind je een groot assortiment producten voor je baby, dreumes en peuter. Van het eigen merk tot bekende A-merken. Extra makkelijk in drukke tijden: bestel alles voor je kind samen met de rest van je boodschappen op ah.nl. Zo hou je meer tijd over voor jezelf en je kinderen.

Ontdek nog meer lievelingsproducten voor je baby, dreumes of peuter op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >