8 leuke eigenschappen van februari-kindjes

01.02.2024 19:00

Verwacht je zeer binnenkort een kleine spruit of is er deze maand een kleine jarige in huis? Kinderen geboren in februari hebben vaak deze eigenschappen.

Sterrenbeeld

Als je kleine in februari is geboren, heeft hij het sterrenbeeld Waterman of Vissen. Watermannen zijn zelfstandig, gevat en heel sociaal. Vissen zijn vriendelijk, rustig, compassievol en echte dagdromers.

Goed gezelschap

Veel bekende personen zijn in februari geboren, zoals Ashton Kutcher, Shakira, Drew Barrymore, Jennifer Aniston, Michael Jordan, Kurt Cobain, Steve Jobs, John Travolta, James Dean en Rihanna. Niet de minsten, toch?

Crea-bea

Het is niet verrassend dat veel acteurs, artiesten en ondernemers in februari jarig zijn. Als jouw kind in deze maand is geboren, is de kans groot dat hij behoorlijk creatief is. Dus, als jouw februari-kind dol is op tekenen, dansen of zingen: stimuleer dat talent!

Lees ook – ‘Stimuleer creativiteit en je kind kan de uitdagingen van het leven beter aan’

Zen

Voor de meeste februari-mensen is het vanzelfsprekend om in het moment te leven. Ze hebben zelden haast en genieten simpelweg van het hier en nu. Jouw kind heeft later geen cursus mindfulness nodig; hij is van nature al hartstikke zen.

Potentiële BN’er

Opmerkelijk genoeg blijkt uit een klein maar grappig onderzoek dat mensen die in januari of februari zijn geboren meer kans hebben om beroemd te worden. Dit heeft te maken met hun creatieve, fantasierijke en probleemoplossende karakter.

Wereldverbeteraar

De sterren suggereren ook dat mensen die in februari jarig zijn vaak onbaatzuchtig, meelevend en vrijgevig zijn, en graag hun steentje bijdragen om de wereld te verbeteren.

Stabiel

Februari-kindjes zijn beresterk, niet alleen fysiek (kan ook), maar vooral mentaal. Ze kunnen hun emoties goed beheersen zonder daar al te veel moeite voor te doen en laten zich niet snel beïnvloeden door anderen.

Liefdevol

Tot slot zijn mensen die zijn geboren in februari ontzettend romantisch. Logisch dus dat Valentijnsdag in hun maand valt.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.