In samenwerking met Kek Mama

Een jaar lang gratis luiers winnen? Dan moet je dit echt even lezen

17.06.2021 13:30

Tijdens de Pampers Nog Even Dagen is er voor jou als aankomende ouder écht van alles te beleven. Bekijk de livestreams van influencers als Kim Kötter, laat je informeren over huidverzorging en slaaproutine of ga voor een jaarvoorraad luiers of een hippe kinderkamer. 
 

De Nog Even Dagen

Kortom, het is weer tijd voor een heerlijk evenement. En dat kan gewoon in je eigen omgeving. De Pampers Nog Even Dagen zijn van 23 t/m 27 juni 2021 op Instagram,. Als jij dit nieuwe gratis evenement niet wil missen, hou die dagen @pamper_nl in de gaten en laat je informeren over slaap, baby’s, huidverzorging en het ruime Pampers-aanbod.

Winacties, gezelligheid en experts 

Waar te beginnen met zoveel leuks? Elke ochtend om 09:00 uur vertelt mama-influencer Kim Kötter je op de Instagram Stories van Pampers de planning van die dag én de leukste winacties. Iedere dag om 12:00 uur zijn de informatieve livestreams met de experts. Om 20:00 uur wordt de dag feestelijk samengevat met een terugblik. 

Van kinderkamers tot luiers

Als Pampers lid maak je tijdens de Nog Even Dagen, élke dag kans op eeen babykamer ter waarde van 1000 of een jaarvoorraad Pampers luiers. Wil jij kans maken en ben je nog geen Pampers-lid? Registreer je dan hier. 

 

Kom je ook?

Ga lekker genieten en beleef de Nog Even Dagen. Meer weten? Kijk gauw op het Instagram-account @pampers_nl.