Dit zijn de leukste series op Disney+ voor peuters

29.03.2020 13:17
babynamen-disney-films

Wist je dat Disney+ niet alleen voor jou, maar ook voor peuters een belachelijk groot aanbod heeft? Hoef jij je voortaan niet meer te ergeren aan die reclames op YouTube.

De Speelgoeddokter

Een speelgoeddokter die met speelgoed en knuffels praat en ze geneest? De zesjarige Doc McStuffins runt samen met haar vrienden Stuffy, Lammie, Nellie en Chilly een praktijk en kan dit als geen ander. Een mooie animatie over hoe belangrijk vriendschap en zorg is.

 

Kinderliedjes

Kan je kind de muziek van Juf Roos dromen? Zet ‘Kinderliedjes’ op Disney+ dan eens op. Hier blazen verschillende dieren de leukste liedjes nieuw leven in.

Muppet Babies

Deze serie draait om de jongere versies van de Muppets: van baby Kermit tot baby Piggy. In de speelkamer beleven ze de leukste avonturen.

 

Lees ook
Dit zijn de leukste kerstfilms op Disney+ >

 

Winnie de Poeh

‘De meest verre tocht’, ‘Een vrolijk voorjaar met Roe’ en ‘Een gelukkig Poeh Jaar’: Disney+ staat vol met leuke verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden. 

 

Puppy Vriendjes

De twee broers Bingo en Rolly (en kattenzus Hissy en robothond A.R.F.) kunnen hun lol op wanneer baasje Bob de deur uitgaat: ze zijn op een missie en gaan op zoek naar avontuur.

 

Cars

Welk kind loopt hier niet mee weg? Het verhaal gaat over de stoere race-auto Lightning McQueen die er na een ontmoeting met onder anderen Sally, Mater en Doc Hudson achterkomt dat het leven uit veel meer bestaat dan versnellingen, hard op trekken, prijzen winnen en roem. 

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >