Dit zijn de leukste kindvloggers om te volgen

30.07.2019 11:30
leukste-kindvloggers-om-te-volgen

Nog geen jeugdpuist te bekennen, maar wel al miljoenen volgers (en euro’s op hun bankrekening): deze kindvloggers zijn nu al echte zakenlui. En hartstikke leuk om naar te kijken.

Ryan Toysreview – 20 miljoen abonnees

Dit jongetje uit Amerika is pas 9 jaar, maar kan zich nu al de best verdienende YouTube-ster ter wereld noemen: hij harkt in een jaar dik 19 miljoen euro binnen. Hoe? Door samen met z’n ouders speelgoed te testen – zo simpel kan het zijn.

 

Kids’ Toys – 2,5 miljoen volgers

Ook Quincy Faye en Laurice hebben met miljoenen volgers op hun kanaal niets te klagen. Zij testen net als Ryan speelgoed, maar focussen zich meer op spul voor (volgens de makers) meisjes.

 

Lees ook
Naar deze vloggers kijkt jouw kind het liefst >

 

EthanGamer – 2,4 miljoen abonnees

Is jouw kind gamegek? Dan weet hij of zij ongetwijfeld wie EthanGamer is. Hij speelt vooral Roblox, Minecraft en mobiele spelletjes op de iPad en neemt zijn volgers hierin mee. 

 

HUGO – 67.880 abonnees

De Nederlandse Hugo (15) timmert ook al lekker aan de weg. Hij uploadt video’s over van alles en nog wat: van een smoothie-challenge tot straatinterviews.

 

Clonny Games – 347.130 abonnees

Ook in Nederland hebben we een gamevlogger: Dante alias Clonny. Verder vind je op zijn kanaal unboxings, challenges, parodieën en top 10-lijstjes. 

 

Bibi – 550.000 abonnees

Met video’s over knutselen en kokkerellen heeft dit tienjarige meisje al dik een half miljoen volgers binnengehaald. Ook is ze dit jaar uitgeroepen tot winnaar van de Social Vlogger Top 100. 

 

Kek Mama in print lezen? Neem nu een abonnement en profiteer van fijne aanbiedingen.