Cadeau van de Sint: het leukste speelgoed voor kleuters

23.11.2020 10:32
sinterklaas cadeaus speelgoed kleuter Beeld: Shutterstock

Van opmaakpop tot wereldatlas: stop je (een van) déze cadeaus in de zak van Sinterklaas, dan scoor je zeker punten op Pakjesavond.

Opmaakpop

Lekker experimenteren met make-up en de leukste kapsels maken: met deze opmaakpop kan je kind eindeloos oefenen.

Je koopt de pop hier.

 

Dierenpark

Artis of Blijdorp is er niets bij – je kind maakt met deze set van Playmobil de mooiste dierentuin van heel Nederland. Laat de pinguïns omlaag roetsjen via de ijsglijbaan zodat de bezoekers alles kunnen bekijken via de verhoogde loopbrug.

Koop ‘m hier.

 

Step

Over de stoep, door het park of stiekem door de woonkamer: deze step rijdt zo lekker licht, dat je kind er moeiteloos (kilo)meters mee aflegt. Het stuur is verstelbaar in hoogte en ook handig: je vouwt ‘m zo op als je kind er klaar mee is.

Hier koop je ‘m.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >

 

Woezel en Pip spel

Begint je kind binnenkort op de basisschool? Woezel en Pip helpen ‘m een handje met het herkennen van kleuren en letters, maar ook met leren tellen.

Bestel ’t spel hier.

 

Glamper

Sint vindt het hoog tijd voor een magische kampeerreis. Met deze glamper gaat het hele gezin op vakantie en onderweg wordt een feestje gebouwd dankzij de discolichtjes.

Hier koop je de glamper.

 

Wereldatlas

Wat eten mensen in andere landen? En hoe heet het kleinste continent? Met de Wereldatlas maakt je kind een reis om de wereld en leert hij met hulp van geluiden, teksten en liedjes alles over de verschillende landen.

Koop het boek hier.

 

Duo-puzzel

Zodra het gelukt is om deze 64-delige puzzel te leggen, moet je kind proberen om met hulp van de spelkaarten alle dieren te vinden die verstopt zitten in de afbeelding. Dubbel puzzelplezier, dus.

Hier koop je ‘m.

 

Lees ook
Coronaproof Sinterklaas vieren: zó doe je dat >