5x beste boeken voor (aanstaande) vaders

15.03.2024 09:59
boeken vaders Bron: Unsplash

Door onze collega’s van Mamaplaats afgelopen week:

Als je vader bent, of als je op zoek bent naar een goed boek om je voor te bereiden op het vaderschap, hebben we goed nieuws voor je! Er zijn tal van geweldige boeken die speciaal zijn geschreven voor (aanstaande) vaders, vol met nuttige tips, praktisch advies en een goede dosis humor. Hier zijn onze top 5 aanbevelingen.

1. Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! – Kluun

“Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!” beantwoordt al je brandende vragen over zwangerschap en bevalling. Dit boek, speciaal voor aanstaande vaders, legt in begrijpelijke taal uit wat er allemaal gebeurt tijdens de zwangerschap. Van het herkennen van weeën tot de betekenis van termen als tepelhoedjes en bedklossen, je vindt het allemaal hier. Met praktische tips om jezelf door de zwangerschap heen te slaan, is dit boek een must-read voor alle toekomstige vaders!

2. Dad Jokes – Jim Chumly

Vaders, dit is voor jullie! Laat je flauwe grappen en hilarische kwinkslagen schitteren met dit kleine, maar oh zo kostbare geschenk. Dit compacte boek is gevuld met humor zo slecht dat het gewoon briljant is. Een eerbetoon aan jouw unieke gevoel voor humor, dit luxe cadeauboek is de kers op de taart voor alle geweldige vaders daarbuiten!

Lees verder op Mamaplaats!