In samenwerking met Kek Mama

Babyspullen aanschaffen? Dít fijne merk is echt een aanrader

08.03.2023 16:30

Van babyfoon, speen tot aan fles of borstkolf: ben je eenmaal zwanger, dan kan het babyaanbod je nogal duizelen. Gelukkig maakt Philips AVENT het je makkelijk: zij hebben een groot aanbod aan babyproducten die ook nog eens hartstikke fijn in gebruik zijn. 

Er komt nogal wat op je af als je zwanger bent. Niet alleen ben je je aan het voorbereiden op de komst van je kind – wat op zich al een hele grote verandering is, óók moet je ineens aan allerlei zaken denken, zoals een babykamer en andere babyspullen. En dan is het aanbod ook nog eens gigantisch groot. Hoe je de beste keuze maakt? Het belangrijkste is om op je gevoel te vertrouwen – dan zit je altijd goed. Maar er zijn gelukkig ook merken die graag met je meedenken én het je zo makkelijk mogelijk maken. En da’s wel zo fijn in deze toch al turbulente tijd.

Borstvoeding van A tot Z

Philips AVENT is zo’n fijn merk dat allerlei producten in huis heeft voor je baby. Ben je bijvoorbeeld van plan om je baby borstvoeding te gaan geven? Dan kun je kiezen uit verschillende borstkolven en startersets. Ga je de hort op met je baby, dan is het ook mogelijk om een handkolf voor onderweg aan te schaffen. En bestaat het verdere aanbod ook nog uit elektrische kolfmachines, want laten we wel wezen: gemakt dient de mens – en het scheelt tijd en gedoe. Aan moeders wordt trouwens ook gedacht, want op het gebied van borstverzorging zijn er onder meer tepelbeschermers en borstkompressen.

Flesjes in alle soorten en maten

Kies je voor flesvoeding? Dan is het aanbod bij Philips AVENT ook reuze. Van babyflesjes met antikrampjesspeen tot aan de gloednieuwe Natural Response-babyfles, die luchtinname vermindert zodat je baby beter wordt beschermd tegen krampjes en reflux. Kortom: alles om jouw kind een zo goed mogelijke start te geven.

Alles onder één dak

Maar Philips AVENT heeft méér dan alleen borstkolven en flessen, want je kunt er ook terecht voor flessenwarmers, fopspenen en babyfoons. O, én keukenmachines om de lekkerste hapjes voor je baby te maken – ook prima te gebruiken als je kind al wat ouder is, net als de drinkbekers voor peuters. Kortom: aan elke stap in het nog maar korte leven van je baby en peuter is gedacht. Scheelt jou weer een hoop (online) shoppen in verschillende winkels of op verschillende websites, want het meeste spul scoor je gewoon onder één dak. En dat is wel zo handig. Bekijk alle producten hier!

 

Wist je dat Philips AVENT regelmatig een Facebook spreekuur organiseert met experts uit de praktijk? Kan over van alles gaan, zoals borstvoeding, slaap en kraamzorg. Ideaal!

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Philips.