Actrice Kristen Bell: ‘Ik was mijn kinderen pas wanneer ze stinken’

19.08.2021 22:14
kristen bell dax shepard

Je kind elke dag wassen? Nergens voor nodig, vinden Hollywood-sterren Kristen Bell, Ashton Kutcher en Mila Kunis. Ze doen een boekje open over de badroutine van hun kinderen.

In de Amerikaanse podcast Armchair Expert with Dax Shepard (acteur én partner van Kristen Bell) zijn Mila Kunis en Ashton Kutcher – ouders van Wyatt (6) en Dimitri (4) – behoorlijk openhartig over hun bad- en douchegewoontes. ‘Als kind hadden wij thuis geen warm water, dus ik douchte niet vaak’, vertelt Mila. ‘Toen ik zelf kinderen kreeg, waste ik ze ook niet elke dag.’ Partner Ashton sluit zich daarbij aan: ‘Zijn je kinderen vies? Was ze. In elke andere situatie zie ik het nut er niet van in.’

Lees ook
Schrale huid bij je kind: dit kun je eraan doen >

 

Wachten tot ze stinken

Ook Dax’ vrouw Kristen Bell – moeder van Lincoln (8) en Delta (6) – is voorstander van dit principe. ‘Vroeger wasten we onze kinderen altijd voor bedtijd, maar op een gegeven moment gingen ze zelf naar bed zonder te douchen. […] Ik ben een groot voorstander van wachten tot ze stinken. Pas als je iets ruikt, is het tijd om in bad of onder de douche te gaan.’ Dat geldt trouwens ook voor Dax: ‘Kristen draagt make-up en haarlak, dat moet er aan het eind van de dag wel af. Ik was mezelf alleen als ik stink’, vertelt hij in de talkshow Daily Blast Live.  

Bron: BuzzFeed

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!