9x originele zwangerschapsaankondigingen van celebs

07.01.2017 06:13
originele-zwangerschapsaankondigingen

Veel babynieuws het afgelopen jaar. En wat is er voor beroemdheden nu mooier om dit op een originele manier met je duizenden volgers te delen? Wij zetten de leukste aankondigingen van de laatste jaren op een rij.

1. Beyoncé

Een klassieker. Met haar nummer Love on Top maakte Beyoncé tijdens de MTV Video Music Awards in 2011 bekend dat ze zwanger was. Beyoncé kennende deed ze dit natuurlijk op een spectaculaire manier. Spoel door naar 04:20 voor het moment.

 

2. Een paar jaar later…

Wel zwanger, niet zwanger: maandenlang gonsde het van de geruchten over een mogelijke zwangerschap en werd de buik van Beyoncé op elke foto nauwlettend in de gaten gehouden. Met deze bijzondere foto maakte ze bekend dat ze zwanger was van een tweeling.

 

3. Chrissy Teigen & John Legend

Model Chrissy Teigen liet via haar Instagram weten dat ze zwanger was. Inmiddels is babydochter Luna geboren. Wij vonden het vooral aandoenlijk dat Chrissy hoopte dat veel mensen haar buik zouden aanraken, zeker omdat het lang heeft geduurd voordat ze zwanger was.

 

4. En nummer twee

Voor de aankondiging hun tweede zwangerschap speelde dochter Luna een belangrijke rol. 

 

it’s john’s!

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

 

Lees ook
Deze foto verdient de prijs voor ‘zwangerschapsaankondiging van het jaar’ >

 

5. Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder

Alweer een tijdje geleden, maar deze vergeten we niet snel meer. Wesley Sneijder nam deze pose aan toen hij een gelijkmaker scoorde tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije. Hij deed de bal onder zijn shirt en een duim in zijn mond. Ja hoor, Yolanthe was zwanger.

 

6. Doutzen Kroes

We zien wel vaker een naaktfoto van een model voorbij komen, maar deze was wel erg bijzonder. Doutzen maakte met dit kiekje namelijk bekend dat ze zwanger was van haar tweede. Ze schreef: ‘dit is geen #throwbackthursday, dit is nu! Zo blij dat we met jullie kunnen delen dat we zwanger zijn’.

 

This is not a #throwbackthursday this is now! So happy to share with you that we are expecting

Een foto die is geplaatst door Doutzen Kroes (@doutzen) op

 

7. Kelly Clarkson

Nog een artiest die tijdens een optreden bekend maakt dat ze zwanger was. Kelly was alleen iets té enthousiast. Het was namelijk helemaal niet de bedoeling om haar zwangerschap op deze manier bekend te maken. Spoel door naar 01:33 voor het moment.

 

8. Kim Kötter en Jaap Reesema

Op Instagram deelde Kim deze lieve video waarin te zien is hoe haar vriend Jaap het woord ‘baby’ schrijft in het zand. Samen hebben ze al een zoon: Muck.

 

9. Carice van Houten & Guy Pearce

In maart 2016 maakte Carice haar zwangerschap via Twitter bekend. Dit deed ze met de grap ‘Ok, I’m ready for your shadowbaby jokes’, hiermee verwees ze naar de serie Game of Thrones. Het artikel kan je hier lezen.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >