7x gênante uitspraken van kinderen die je het schaamrood op de kaken bezorgen

29.09.2023 14:33
uitspraken kinderen schaamrood Beeld: Pexels

“Kijk mam, die politieman heeft handboeien net zoals die van jou in de slaapkamer!” Het zal je maar gebeuren als je kind zoiets roept in het bijzijn van een wildvreemde. Deze gênante (maar oergeestige) uitspraken zorgen ervoor dat je alles laat vallen en met rode kaken zo snel mogelijk wegloopt.

1. Heerlijk die onschuld

“De zoon van een vriend wees naar een moslima met een boerka aan. ‘Kijk, een ninja’, riep hij.”

2. De vrouw met baard

“Stond ik dan, met mijn driejarige dochter in het openbare toilet. Roept ze loeihard: ‘mama, waarom heb jij een baard van onderen?'”

3. Volgende keer beter opbergen

“Op straat zagen we een politieagent. Roept mijn kind veel te hard: ‘Kijk mam, die politieman heeft handboeien net zoals die van jou in de slaapkamer!'”

4. Hier met die wijn

“De dochter van een vriendin was koppig en wilde geen water drinken. Mijn dochter probeerde te helpen. ‘Mijn mama wordt heel blij van drinken‘, riep ze hard.”

5. Nou ja, blij? Niet altijd

“Tijdens het boodschappen doen met de kinderen stopte ik een fles wijn in de winkelkar. Dit was tijdens mijn scheiding. Roept mijn dochter: ‘O, kijk. Mama is weer verdrietig.'”

6. Hét gesprek

Onderweg naar de voetbalwedstrijd van mijn dochter, vroeg mijn zoon spontaan waar baby’s vandaan komen. Ik vertelde hem over hoe sperma, eitjes enzovoorts. Hij dacht lang en hard na over mijn verhaal. Pas als we langs de lijn staan, komt hij met een vraag. En wat voor een. Natuurlijk net als alle andere ouders erbij staan. ‘Papa, zit je sperma nog in mij?’ Ik ging zowat dood.”

7. Goed begin van een date

“Ik was net aan het daten met een nieuwe man. Toen hij een keer bij ons thuis aanbelde, deed mijn vijfjarige zoon de deur open en zei hij bloedeerlijk dat ik er zo aankwam omdat ik even op de wc zat om mijn kont af te vegen.”

Bron: Boredpanda

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.