enge uitspraken kinderen
Beeld: Pexels

Huh, zei je kind dat echt? Het zal je maar gebeuren dat deze uitspraken uit de mond van jouw kinderen komen. Best wel eng, maar later lachen we er vast om.

1. Slaap lekker

"Ik was mijn tweejarige zoon in bed aan het stoppen. Hij zei: 'Vaarwel, papa.' Lacherig antwoordde ik: 'We zeggen welterusten', waarop hij weer reageerde met: 'Weet ik. Maar deze keer zeg ik vaarwel.' Je snapt dat ik die nacht een paar keer ben gaan checken of hij nog in bed lag te slapen."

 

2. Weg ermee

"Mijn dochter van drie stond een tijd te kijken naar haar nieuwe babybroer. Ze draaide zich naar mij toe en zei: 'Papa, het is een monster. We moeten het begraven.'"

 

3. Beetje teveel Sims gespeeld

"Vandaag nog zei mijn vierjarige zoon: 'We leven in een neppe wereld en iemand speelt met ons'. Toen ik vroeg wat hij daar mee bedoelde, werd het pas écht creepy. 'Nou, het lijkt alsof iemand dingen met ons doet, maar dat kunnen we niet zien, want wij zijn op deze wereld en zij niet.'"

 

4. Haha, héél grappig. Niet dus.

"Tijdens een vlucht steeg ons vliegtuig niet al te soepel op. De passagiers bleven er rustig onder - op mijn zoon na. Hij riep keihard: 'We gaan allemaal dood!'"
 

Lees ook
5x enge kindertekeningen >

 

5. Dat heeft ze van iemand anders gehoord. Ja, toch?

"Vorig jaar bleef mijn dochter maar huilen. Ze vertelde mij met een bloedserieus gezicht dat ik doodga op mijn drieëndertigste, net zoals 'opa'. Ik heb haar alleen nooit verteld dat mijn vader op die leeftijd is overleden. En ook niet aan iemand anders waar zij bij was. Ik ben nu 33. Je snapt dat ik dit hele jaar al op mijn hoede ben."

 

6. En bedankt.

"Mijn zesjarige zoon vroeg mijn moeder tijdens het spelen: 'Oma, kun je op je buik gaan liggen?' Dat arme mens doet het en mijn knul gaat op haar kont zitten en springt heen en weer. 'Nu zijn we aan het paren als reptielen!' Je wordt bedankt, Discovery Channel."

 

7. Gevangenis spelen

"Samen met mijn kind en zijn zevenjarige vriendje deden we net of ik in de gevangenis werd gestopt. Ik vroeg: 'Wat heb ik gedaan? Vergeten mijn tanden te poetsen? Is het omdat ik mijn huiswerk niet heb gemaakt?' Zij had toch echt iets anders in gedachten. "Je hebt een drieëntwintigjarige vrouw vermoord, terwijl ze 's ochtends vroeg aan het joggen was.' Dus..."

Bron: Boredpanda
 

Dit artikel is al een keer eerder gepubliceerd.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

fotoserie mannen vaderschap

Deze vaders werden van te voren niet gewaarschuwd voor ingewikkelde meisjeskleding, draagdoeken en babyvoeding. Resultaat? Een hilarische fotoserie.

De vader die z'n dochter een onvergetelijke dag had willen bezorgen...

 

Ook bij z'n zoon liep het anders dan gepland.

 

Of de vader die dacht dat een draagdoek omknopen...

 

Lees ook
'Papaklas' bereidt vaders voor op het vaderschap >

 

Een hapje opwarmen...

 

Z'n dochter aankleden...

 

Koekjes bakken...

 

Of eten klaarmaken simpel was.

 

Nee hoor. Het vaderschap gaat niet altijd over rozen.

Dit artikel is al een keer eerder gepubliceerd.

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

12 redenen huilen kinderen

Het verkeerde boekje voorlezen, mensen die niet terugzwaaien of het moment dat ze erachter komen dat de snacks op zijn. Er zijn veel redenen voor kinderen om een potje te gaan grienen, maar soms kun je er als ouder geen touw aan vast knopen. Zo ook niet bij deze foto's.

Papa en ik


 

Toekomstige acteur

Tja...


 

Dat gaan we dus écht niet delen


 

Privacy wordt niet gewaardeerd


 

Soms weet je het ook gewoon niet


 

'Maar, waarom niet?'


 

Het gemiddelde ochtendritueel


Lees ook
Fotoserie: 8x creatieve wraakacties van kinderen >

 

En dit ook


 

Beetje besluiteloos


 

Is ook best eng


 

Het leven is ook zwaar

Bron: BoredPanda.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >