In samenwerking met Kek Mama

5x waarom een bakfiets te gek is om nu aan te schaffen (mét korting)

02.03.2023 11:45

Het wordt weer voorjaar. Tijd om weer lekker naar buiten te gaan voor fijne uitstapjes met je gezin. Een bakfiets is dan natuurlijk een uitkomst. Handig, veilig én makkelijk fietsen, terwijl je geniet van de buitenlucht en je kind. Zo ga jij extra comfortabel de hort op.

Fietsseizoen is geopend

Een bakfiets geeft je zoveel vrijheid. Boodschappen, vriendjes mee uit school, onderweg naar strand of picknick in het park; alles neem je moeiteloos mee, terwijl je kind comfortabel zit. Kies voor een sportieve, wendbare bakfiets met twee wielen of voor een robuuste, stabiele bakfiets met drie wielen. Bakfietsen zijn natuurlijk met elektrische ondersteuning verkrijgbaar. Dan kom je ook niet direct bezweet op je eindbestemming. En parkeerkosten? Verleden tijd.

Credits: @simplicite_ici

Voor klein en groot

Bij Babboe zit er altijd wel een fiets voor jou bij. Daarnaast barst het van de handige bakfietsaccessoires, zoals de peuterstoel en de Maxi-Cosi-houder om de trip ook met je kleinsten veilig en lekker comfortabel te maken. Fietsen met je baby wordt normaal aangeraden vanaf zes maanden. Maar in de speciale Maxi-Cosi-houder of de babyschaal kun je met de Babboe bakfiets vanaf drie maanden – wanneer het nekje sterk genoeg is – er al eerder heerlijk op uit. Extra gezellig.

Ook met Woef of kleuter

Natuurlijk wil je niemand thuislaten tijdens een lekker buitenuitje. Ook je lieve viervoeter niet. Ken je de Babboe Go al? Door het deurtje aan de voorkant is de instap voor een hond namelijk erg gemakkelijk. Ook voor kinderen is het leuk en handig om het deurtje te gebruiken bij de instap. Scheelt jou tegelijkertijd een hoop tillen. Ook bij deze bakfiets kun je kiezen uit een regentent, verschillende kinderzitjes, leuke kussens en een afdekhoes voor de bak beschikbaar – krijgt niemand natte billen.

Credits: @chaneensaliee 

Pimp je ride

De zonnige dagen komen eraan, maar geen nood: met behulp van de zonnedakjes van Babboe maak je jouw bakfiets in no-time klaar voor de lente en zomer. Deze zijn op maat gemaakt, en daarom altijd te koop voor jouw bakfiets van Babboe. We weten allemaal hoe veranderlijk het weer in Nederland kan zijn, daarom haal je het zonnedak er heel gemakkelijk weer af. Monteren is trouwens ook een eitje, wel zo makkelijk.

Voorjaarskorting voor jou

Eropuit op je nieuwe bakfiets? Dat kan met een fijne korting. Koop nu met korting jouw droom elektrische Babboe bakfiets en krijg met Maart2023 100 euro korting op de te gekke accessoires. Bekijk het snel op Babboe.nl

Credits: @plamenashiderova