5x nieuwe films op Videoland voor peuters

14.11.2019 23:40
films-videoland-voor-peuters

Waarom met dit wisselvallige weer naar buiten gaan als je het binnen ook hartstikke gezellig kunt maken? Zet een van deze nieuwe films van Videoland op en je peuter is die verregende speeltuin in het park zo vergeten.

Zafari Special

In een geheime vallei in Afrika leeft een groep bijzondere, unieke dieren. Een van hen, het olifantje Zoomba, leert wat er nodig is om een echte leider te zijn.

 

Thomas de Stoomlocomotief: Grote Avonturen in de Grote Wereld

De naam doet ook niet anders vermoeden: Thomas de stoomlocomotief verlaat Sodor en trekt de wijde wereld in. Tijdens zijn avontuurlijke reis naar verre landen leert hij andere culturen kennen en maakt hij nieuwe vrienden.

 

Lees ook
5x nieuwe series op Videoland voor peuters >

 

Bob de Bouwer – Mega Machines

Bob de Bouwer en zijn team werken aan hun allergrootste klus ooit, een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad. Ze kunnen wel wat extra hulp gebruiken en schakelen drie Mega Machines in: Blinker, Smakker en Kraker. Avontuurlijke kinderfilm over bouwen en samenwerken, gebaseerd op de succesvolle animatieserie.

 

Fergie, de Kleine Grijze Tractor en de Dansende Geit

In deze muzikale komedie beleeft stadsjongen Gavin voor het eerst een zomer op het platteland. Een zomer om nooit te vergeten, zo blijkt al snel. Met nieuwe vrienden, gekke uitvindingen, een stout jong geitje en levende tractor Fergie.

 

Barbie Dreamtopia: Een Feest Vol Fantasie

Barbie reist met haar zusje Chelsea door fantasiewereld Sweetville. Tijdens hun reis ontmoeten zei kleurrijke karakters en beleven ze spannende avonturen.

Bron: Videoland

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg elke week het laatste nieuws, persoonlijke verhalen, fijne (uit)tips en grappige fotoseries in je mailbox >