5x leuk waterspeelgoed voor in de tuin

02.06.2020 21:55
waterspeelgoed_voor_in_de_tuin

Zweet jouw kind peentjes tijdens een extreem warme, zomerse dag? Met dit waterspeelgoed was afkoelen nooit zo leuk.

1. Watertafel

Ideaal als de zon schijnt, want met deze watertafel beleeft je kind urenlang plezier. Heb je ruimte voor een groter formaatje? Dan is de ‘Piratenboot' die massaal gekocht wordt door ouders (hier te bestellen voor € 89,95) ook een goede optie. Rondom deze WaterWheel watertafel kunnen drie kinderen tegelijk spelen.

– Minimum leeftijd is 1,5 jaar

– Inclusief een beker, twee boten en een waterradtoren

– Inhoud van 15 liter

Ja, deze watertafel is perfect voor in onze tuin!

 

2. Waterballonnen

Zo simpel, maar altijd een succes. Speel bijvoorbeeld het spel ballonwerpen of maak het jezelf gemakkelijk en bekogel gewoon iedereen die je ziet. Behalve die vervelende buurman, dan. Deze vrolijke waterballonnenpomp (inclusief waterballonnen) maakt het vullen een stukje minder tijdrovend.

Bestel deze leuke waterballonnenpomp hier

 

Lees ook

Speelgoed kopen voor je peuter: waar moet je op letten?

 

3. Waterbaan

Deze Aquaplay containerhaven, compleet met kraan, boot, truck en twee figuren is zo uitgebreid dat je kind de hele zomer zoet is met varen, laden en lossen. Je bestelt ‘m voor € 69,99. 

Ja, deze waterbaan is ideaal voor mijn kind

 

4. Opblaaszwembad

Of pak het lekker groots aan met een zwembad (of nou ja, badje) in je tuin: de lekkerste manier om af te koelen en ook jij kan ervan meegenieten. Dit leuke zwembad heeft een opblaasbaar dak zodat je kindje heerlijk in de zon kan spelen.

Deze wil ik bestellen voor mijn kleine waterrat!

 

Lees ook

5x de leukste zwembaden voor in je tuin >

 

5. Waterglijmat

Beschik je over een grote tuin? Dan is deze mat van dik 5 meter lang een schot in de roos. Het enige wat je hoeft te doen is ‘m aansluiten op je waterslang, wat zeep toevoegen voor extra snelheid en glijden maar.

In mijn winkelmandje

 

Neem nu een abonnement op Kek Mama en profiteer van een geweldige aanbieding: 8 nummers én een Studio Noos-tas voor maar € 49,95!