In samenwerking met Kek Mama

5x de leukste cadeautips voor de feestdagen

18.11.2019 13:18
cadeautips feestdagen kinderen Beeld: Shutterstock

Inspiratie nodig voor het heerlijke avondje of voor onder de kerstboom? We zetten wat fijn (en leerzaam) speelgoed op een rij. Blije gezichten en urenlang speelplezier: check.

Dansen en zingen

Maak kennis met verschillende muziekstijlen, gevoelens en karakters van een heuse robot dino. Plaats drie verschillende stekels op zijn rug en zie hoe Codi danst en zingt. Leuk feitje: genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2019.

Codi, Mijn RoboDino, leeftijd: 2-5 jaar

 

Lekker grillen

Barbecue tijd. Deze grappige grill zit vol met vrolijke zinnen, rijmpjes en gezongen liedjes. Het spit herkent de etenswaren en leert kleuren, tellen en nog veel meer. Smikkelen vol fantasie.

Gril & Leer Barbecue, leeftijd: 2-5 jaar

 

#wokeuplikethis

Ken je de beautycamera al? Helemaal van nu. Je kind maakt foto’s, video’s én selfies en bewerkt ze met leuke effecten. Van make-up en kapsels tot haardecoraties en brillen. Met cameralens aan de voor- en achterkant (beide 2 megapixel) en spiegel aan de binnenkant om nog eenvoudiger selfies te maken. Met aansluiting voor eigen lievelingsmuziek.

Kidizoom Pixi, leeftijd: 6 -13 Jaar

 

Doe als Max

Racen maar. Je kind wordt een echte racecoureur en bestuurt de snelle auto’s op afstand via een infraroodverbinding. Plaats de auto op de polsband om deze op te laden en coole gesprekken te horen tussen de pit crew en de racer. Leuk weetje: met de stem van You Tuber Furtjuh.

Turbo Force Racers, vanaf 5 jaar

 

De boom in

Plaats een dier op de sensor en luister naar de vrolijke reacties. Je kind drukt gemakkelijk op de toetsen voor zoekspelletjes, geluiden of liedjes. Gebruik de lift om de dieren naar boven te brengen, beweeg de papegaai-hendel om het valluik te openen of lanceer de diertjes over de baan en de brug. Ook dit speelgoed is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar.

Klim & Verken Boomhuis ZoomiZooz, leeftijd 1-5 jaar

 

 

 

Nog meer inspiratie voor de feestdagen nodig? Kijk snel op Vtech.com