In samenwerking met Kek Mama

4 toffe cadeaus voor de feestdagen waar je als mama to be écht wat aan hebt

27.10.2022 10:26

Verlanglijstjes horen erbij dit feestelijke seizoen. Als je een baby krijgt, komt er veel op je af. Dan is het mooi meegenomen als jouw mooie hebbedingen je dagelijks leven met je baby makkelijker maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zacht babynestje dat ervoor zorgt dat jouw kind niet van de bank rolt. Of een mooie bedbumper die voorkomt dat je baby zich bezeert tijdens het bewegen? We zetten wat inspiratie voor je op een rij. Allemaal duurzaam én passend bij je interieur.

Veilig spetteren

Badderen vinden de meeste baby’s heerlijk. Maar het moment erna – je baby uit bad tillen – kan bij jou en je kind best voor wat stress zorgen. Hoe je jouw kind zo snel mogelijk in die warme handdoek krijgt? Nou, met de Noppies Baby Comfort handdoek die je om je eigen nek kunt dragen. Zo blijf je zelf droog én kun je jouw kind met twee handen veilig uit bad halen. De zachte capuchon houdt het hoofdje warm en eenmaal op de commode maak je de handdoek met één hand weer makkelijk los. De nieuwe kleuren en lieve klavertjes print passen perfect bij de hele Noppies collectie. Zo kun jij eindeloos blijven mixen en matchen.

Je nest in

Dit babynestje van Noppies Baby Comfort is ideaal voor korte rustmomentjes thuis en onderweg. Een nestje geeft je kind een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Dankzij het koordje kun je het nestje iets groter of kleiner maken. Het matras is wasbaar voor extra hygiëne. Dit nestje met leuke printjes gebruik je wel alleen voor korte rustmomentjes voor je kind en is geschikt voor je baby van 0 tot 6 maanden.

Bedbumper

Deze ledikant- en boxbumper is makkelijk vast te maken aan de spijlen van zowel het bedje als de box. Zo is het hoofd van je kindje beschermd. Het is lekker zacht tijdens het spelen en slapen. Dankzij het bijpassende opbergtasje neem je ‘m makkelijk mee de hort op. Deze bumper is leuk te combineren met Noppies beddengoed en speelmatten. Zo blijft je interieur on point.

Zachte dromen

Ook zo’n fijne herkenbare musthave: deze zachte slaapzak met gordelopening is er als zomer- of winterslaapzak en vier seizoenenzak met gezellige nieuwe prints. Door de ronde vorm kunnen de knietjes naar buiten wijzen voor een optimale slaaphouding. Pech onderweg? De rits zorgt voor een snelle luierwissel.

Duurzaam doen

Ander fijn detail: al deze items van Noppies zijn duurzaam. Niet alleen wordt het op een verantwoorde manier geproduceerd, ook gaan de materialen lang mee en kan het nog met gemak een paar rondes mee – handig voor broertjes en zusjes. Naar eigen zeggen houdt Noppies dan ook rekening met de wereld waarin volgende generaties opgroeien. Niet omdat het in de mode is, maar omdat ze nooit anders hebben gedaan. En dat maakt het geven of krijgen van deze handige hebbedingen natuurlijk extra fijn.

Shoppen maar

Noppies biedt de combinatie van care, comfort & design en maakt het voor jou en je baby graag een stukje leuker en makkelijker. Thuis én onderweg. Ontdek de nieuwe collectie en de slimme functionaliteiten met mooie designs, allemaal gemaakt op een duurzame manier. Kijk voor nog meer inspiratie en de leukste shoptips op Noppies.com.