In samenwerking met Kek Mama

Doe eens gek, skip die jaarlijkse kerstfilm: 4 games voor het hele gezin

12.12.2022 14:12
nintendo

Kijken jullie als gezin voor het zoveelste jaar op rij een foute kerstfilm tijdens de feestdagen? Gooi dat plan eens overboord en verras je kind met één van deze Nintendo Switch-spellen. Leuk, leerzaam en nog gezellig ook, want de hele bups kan meedoen.

Wedden dat iedereen een topdag heeft?

1. Nintendo Switch Sports

Je kind kan z’n energie kwijt, jij begint alvast aan je goede voornemen van 2023 om meer te bewegen. Eerlijk is eerlijk: Nintendo Switch Sports is voor elke generatie leuk, want van jong tot oud, iedereen kan meedoen. Daag elkaar uit en kom in beweging met allerlei sporten zoals bowlen, tennis en golf. Houd de Joy-Con-controller vast en gebruik je lichaam om in de game te bewegen.

2. Mario Party Superstars

Een koude, natte regendag wordt ineens een stuk leuker met een feestje met het hele gezin én Mario. Hoor je graag iedereen lachen? Dan zijn de hilarische minigames van Mario Party Superstars perfect om samen te spelen. Daar ben je trouwens wel even zoet mee, want er zijn maar liefst 100 minigames en verschillende spelborden.

3. Super Mario 3D World

Ga met Mario, Luigi, Peach en Toad op avontuur om Sprixieland te redden in Super Mario 3D World + Bowser’s Fury. Speel samen met maximaal drie andere spelers en ontdek een prachtige Mario-wereld.

4. Just Dance 2023

Is jouw kind een echte dansgek? Gooi je heupen los op BTS met ‘Dynamite’ en andere monsterhits en behaal de hoogste score. Een echt dansfeestje in jullie huiskamer, wie kan er dan nog stil blijven zitten.

 

De Nintendo Switch is alles in één: het is een portable spelcomputer die je overal mee naartoe kunt nemen, maar ook heel gemakkelijk aansluit op de televisie. Vervolgens haal je de Joy-Con-controllers los en voilà: je kunt met z’n tweeën tegelijk spelen. Heb je meer controllers? Dan kan zelfs het hele gezin meedoen. Wil je alle games nog eens goed bekijken? Bezoek dan de Nintendo-website.