8x je helden naschilderen op een paasei

21.03.2024 10:51
Bron: Pexels

Geen Pasen zonder eieren. Misschien doe je het wel jaarlijks, eieren beschilderen met je kinderen. Altijd die stippen en strepen wordt uiteindelijk ook wat saai. Waarom niet je saaie paasei omtoveren tot één van je favoriete helden van Disney of Pixar.

Maak je grootste helden na

Mocht je nog wat nieuwe inspiratie zoeken, dan ben je hier aan het juiste adres. Hoe leuk is het om van jouw paasei een persoon te maken, of zelfs om je toveren tot een van je grootste helden. Je kind maakt een vrolijk gezichtje van zijn Disney- en Pixarheld of geeft het paasei een ander vrolijk gezichtje.

Blij kuiken

Maak dit schattige gezichtje nu na.

Van een ei naar een ijsje

Ga van een ei naar een ijsje door het ei met de kleur van je favoriete ijssmaak te beschilderen, maak het nog eens extra leuk met oogjes, een mond en blozende wangen.

Donald Duck, Winnie de Poeh en de rest

Breng Donald Duck, Katrien Duck, Winnie de Poeh, Knorretje of Stitch tot leven.

Lees ook: Matzes en croissants? Ga deze Pasen voor iets anders dan het standaard repertoire

Pixar’s karakters

Ook Olaf, Mickey Mouse, Simba en andere helden mogen niet ontbreken.

Een unicorn

Maak van een simpel ei een fantastische unicorn door er een hoorn op te plakken en te versieren met kleurrijke steentjes en mooie wimpers.

Een verliefde panda

Hoe schattig is deze verliefde panda?

Smileys

Maak een knipogende smiley, een verliefde smiley of juist een geschrokken smiley. Hoe dan ook, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Lees ook: 9x de leukste paasdecoraties knutselen

Minions

Wie houdt er nou niet van de minions. Deze vrolijke mannetjes zijn heel makkelijk na te maken. Voeg er nog wat oogjes aan toe voor een extra leuk effect.

Wie ga jij deze Pasen namaken?

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.