9x de leukste paasdecoraties knutselen

10.03.2024 12:37
Beeld: Shutterstock Beeld: Shutterstock

Het is alweer lente aan het worden en ook Pasen staat alweer voor de deur. Het is altijd leuk om samen met je kinderen te knutselen, of misschien wil je zelf wel iets knutselen om je huis wat extra in de paasstemming brengen, dat kan met deze leuke knutsels.

Makkelijke knutsels

Samen knutselen was nog nooit zo makkelijk. Deze knutsels passen perfect bij Pasen. Veel meer dan papier, een wc-rol, een pen/stift en oogjes heb je vaak niet nodig.

Makkelijke knutsels met wc-rollen
Easter Bunny van wc-rollen
Paasmandje knutselen

Lees ook: Leuk en simpel knutselwerk: narcissen van eierdozen

Knutselen met je 10-jarige kind

10-jarige kinderen kunnen vaak al wat beter knutselen dan jongere kinderen. Zij kunnen jou de heel goed helpen met het maken van leuke decoraties voor in huis. Hier een aantal voorbeelden van leuke knutsels voor jouw 10-jarige kind.

Knutsels van wasknijpers
Bloempotjes verven
Kleurrijke rupsjes van wasknijpers

Lees ook: 6x de allerleukste knutsels met Olaf om samen te maken

Knutselen voor volwassen, de leukste decoraties voor in huis

Wil je je huis wat meer in de paasstemming brengen? Deze decoraties kun je makkelijk in elkaar knutselen. Met maar een aantal materialen kun je al de leukste knutsels/decoraties maken om je huis zo leuk mogelijk te versieren.

Decoratie met paaseitjes
Decoratie met paaseitjes
Paasversiering met echte eieren

Wat ga jij de komende tijd knutselen om je huis mee te versieren?

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.