‘Tijdens een wandelvakantie beleefde ik een pikant avontuurtje met de gids’

10.11.2022 08:30
camping seks in de tent Beeld: Getty Images

Om over een verbroken relatie heen te komen, gaat Laia op wandelvakantie. Onderweg heeft ze vooral oog voor haar gids: Paul. Het duurt niet lang of de twee beleven een spannende avond in de natuur.

In haar medewandelaars heeft Laia weinig interesse, maar in gids Paul des te meer. Ze voelt dan ook een steek van jaloezie als ze hem met een andere vrouw aantreft. Zo’n avontuurtje ziet Laia zelf ook wel zitten…

Afgelegen plekje

Als Paul en Laia elkaar de volgende dag op het strand treffen is er geen houden meer aan: de twee beginnen te zoenen. En ook de dagen daarna kunnen ze niet van elkaar afblijven. Sterker nog: tijdens een etentje, glijdt Pauls hand stiekem onder de tafel. Als de gids haar meeneemt naar een afgelegen plekje op een berg, kunnen ze zich eindelijk laten gaan.

Lees ook: ‘Van bos tot strand: ik ben gek op seks in de buitenlucht’

Luister naar sexy verhalen

Benieuwd naar het spannende avontuurtje tussen Paul en Laia? Luister hieronder naar een voorproefje van de serie Wandellust van Rouze. Nog leuker: met de code kekmama22 kun je Rouze een maand gratis proberen. Activeer de code hier. Zo beluister je iedere week de meest sexy verhalen.

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.

In samenwerking met Kek Mama