The North Face: het hipste merk van 2021?

12.04.2021 21:02
verliefd op de juf van kind verboden terrein Beeld: Getty Images

Nu door Corona “als het maar lekker zit” onze maatstaf is geworden en wandelen in de natuur hét uitje van de week is – is het bekende outdoor merk ‘The North Face’ ineens meer on trend dan ooit tevoren.

Eigenlijk is  The North Face sinds de 00’s al een waar modemerk te noemen, en we verwachten dat dit in 2021 alleen maar meer wordt. We spotten het merk dan ook overal. En als we ‘overal’ zeggen, bedoelen we ook écht overal. Op straat, op Instagram, in modebladen: je kunt niet meer om The North Face heen. Er zit zelfs een samenwerking met Gucci aan te komen, waar we natuurlijk niét op kunnen wachten. Vooral de puffer jackets zijn booming, maar ook de fleecetruien van het merk zijn in opkomst. Grote kans dat als je in de kast van je vader of vriend(in) duikt er wel iéts van The North Face te vinden is, dus check dat eerst even voor je de online winkels induikt (als je toestemming hebt, tenminste).

Inspiratie: zo draag je The North Face

Maar hoe draag je dit outdoor merk nou zo dat je toch stijlvol voor de dag komt? Eigenlijk hoef je daar niet eens zo veel moeite voor te doen, want het merk heeft op zichzelf al een fashionable uitstraling. Als je gaat voor een The North Face jas of -sweater maak je je outfit helemaal af met een simpele jeans (of legging) en een paar boots en sneakers. Vooral de puffer kan eigenlijk overal wel op. Dat combineren is dus appeltje-eitje. Toch even spieken? Scrol dan vooral verder.