In samenwerking met Kek Mama

Niet wéér een slechte nacht

08.07.2016 08:38

Gebroken nachten, slaapgebrek, korte lontjes. Het hoort niet alleen bij pasgeboren baby’s, maar kan wel een paar jaar aanhouden. Deze voedingstips kunnen helpen bij betere nachten. 

Voor de vijfde nacht achter elkaar minder dan vijf uur geslapen? Elke keer weer je bed uit om je peuter onder te stoppen, spoken te verjagen en fijne dromen in te fluisteren. Is het echtelijk bed het toneel van gekibbel geworden? Wie gaat er nu weer uit? En dan moet de dag nog beginnen. Met een dubbele espresso. Of twee. Hopend dat de nacht die komt wel beter zal zijn. 

Ook peuters worden wakker

Niet alleen pasgeboren baby’s worden geregeld ’s nachts wakker. Ook peuters en oudere kinderen. Rust, reinheid, regelmaat en rituelen. Ja dat is altijd goed natuurlijk, maar niet elk kind maakt daarmee direct lange nachten. 

Verandering in voeding kan je kind wél lekker door te slapen. En dat is voor iedereen fijn, want na een goede nacht, zijn jij en je partner ook weer lief voor elkaar. 

Probeer eens ProCare Affinity Peutermelk. Deze opvolgmelk is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. De melk bevat gedeeltelijk gehydrolyseerde melkeiwitten en dat betekent dat eiwitten in stukjes zijn geknipt. Zo kunnen de darmen de voeding beter verwerken.

De opvolgmelk bevat calcium, dat draagt bij aan de normale ontwikkeling van botten. Vitamine A en Vitamine C ondersteunen het immuunsysteem en jodium draagt bij aan de normale cognitieve ontwikkeling. 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >