Mama horoscoop: Boogschutter

15.11.2016 09:21

22 NOVEMBER – 21 DECEMBER
Voor de Boogschutter is het moederschap een opwindend avontuur. Vanaf het moment dat je in verwachting bent, bedenk je wat je je kind wilt meegeven. Je bent een positief ingesteld mens, kijkt vooruit, neemt het leven zoals het komt maar neemt het moederschap bloedserieus.

Je vindt het belangrijk je kinderen op te voeden tot eerlijke, inspirerende en sterke persoonlijkheden die zichzelf durven te zijn. Natuurlijk ben je verliefd op je baby, maar je vindt het pas écht geweldig worden als je kinderen uit de luiers zijn en kunnen praten. Boogschutters zullen nooit de makkelijkste weg kiezen, want ze hebben sterke principes. Studie vind je belangrijk. Niet omdat je kinderen een flitsende carrière moeten maken, maar omdat kennis de horizon vergroot. Je bent tolerant – hoewel je af en toe ineens je geduld kunt verliezen en kortstondig ontploft – maar je bent allergisch voor leugentjes en ongevoelig voor gestampvoet of gedrein. Je vindt het bijna vanzelfsprekend dat je kinderen net zo avontuurlijk zijn als jij.

Deze maand

De komende weken wordt duidelijk hoe een situatie precies in elkaar steekt. Nu kun je stappen ondernemen of je juist terugtrekken. De keus is aan jou. Als mensen het niet met je eens zijn, jammer dan.