Kourtney Kardashian openhartig over IVF: ‘Vijf mislukte pogingen’

29.05.2024 11:59
Bron: Getty Images

Een half jaar geleden beviel Kourtney Kardashian van haar eerste kindje met Travis Barker. Daarvoor had ze vijf mislukte IVF-pogingen gedaan, zo vertelt ze open op Instagram.

Eén volger vroeg hoe de realityster de kracht vond om door te gaan na het mislukken van meerdere IVF-trajecten. “Ik stopte na een jaar van vijf IVF-trajecten. Toen ontspande mijn lichaam, en ik geloofde in het plan van God voor mijn leven. Ik heb veel gebeden voor wat dan ook voor ons voorbestemd zou zijn.” Kourtney werd uiteindelijk op natuurlijke wijze zwanger van zoon Rocky.

Modern family

Kourtney heeft al drie kinderen uit haar eerdere relatie met Scott Disick: Mason, Penelope en Reign. Travis heeft twee kinderen met Shanna Moakler: Alabama en Landon en stiefdochter Atiana. Kourtney en Travis zijn sinds 2020 samen en stapten twee jaar terug in het huwelijksbootje.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.