Kek Mama samen met VSM

Elke week geeft vlogger Rachel 'De Huismuts' een kijkje in haar leven als nieuwbakken moeder en interieurgek. Dit keer een tour door de kinderkamer van baby Pip.

 

In bovenstaande video bespreekt Rachel (in samenwerking met VSM) onder andere de verzorgingsproducten die op het plankje in de babykamer staan. Maar waar let ze op bij de aanschaf ervan?

 

Natuurlijke ingrediënten

Rachel wil gezonder gaan leven. Daarom kiest ze ervoor om producten op basis van natuurlijke ingrediënten te gebruiken, ook voor Pip. "De billenzalf van VSM beschermt de huid bij luieruitslag en verzorgt de rode/schrale huid zonder dat er kleurstoffen inzitten en zonder dat deze geparfumeerd is. En heel fijn: als je een laagje aanbrengt, blijft de huid toch goed ademen."

Calendulan Billenzalf van VSM is makkelijk op te smeren en geschikt voor langdurig, dagelijks gebruik bij kinderen vanaf 0 jaar.

 

Saar Koningsberger heeft al nachten niet geslapen, want baby Scottie draait het dag- en nachtritme om. In een boek over slaaptraining zoekt de presentatrice naar tips. "Voorlopig ligt ze tijdens het slapen nog lekker tussen ons in, maar het wordt inmiddels wel tijd dat ze een goed slaapritme opbouwt in haar eigen wiegje."

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

herkenbare-videos-ouderschap

Een kind opvoeden is geweldig, maar brengt ook de nodige ongemakken met zich mee. Deze korte video's (geselecteerd door Buzzfeed) slaan de spijker op z'n kop.

 

 

 

 

Lees ook 
Perfect? Hou toch op: zo kan het ouderschap ook zijn >

 

 

 

 

 

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >