Kek Mama samen met VSM

Elke week geeft vlogger Rachel 'De Huismuts' een kijkje in haar leven als nieuwbakken moeder en interieurgek. Dit keer een tour door de kinderkamer van baby Pip.

 

In bovenstaande video bespreekt Rachel (in samenwerking met VSM) onder andere de verzorgingsproducten die op het plankje in de babykamer staan. Maar waar let ze op bij de aanschaf ervan?

 

Natuurlijke ingrediënten

Rachel wil gezonder gaan leven. Daarom kiest ze ervoor om producten op basis van natuurlijke ingrediënten te gebruiken, ook voor Pip. "De billenzalf van VSM beschermt de huid bij luieruitslag en verzorgt de rode/schrale huid zonder dat er kleurstoffen inzitten en zonder dat deze geparfumeerd is. En heel fijn: als je een laagje aanbrengt, blijft de huid toch goed ademen."

Calendulan Billenzalf van VSM is makkelijk op te smeren en geschikt voor langdurig, dagelijks gebruik bij kinderen vanaf 0 jaar.

 

 

Billendoekjes? Check. Kolfspullen? Check. Zwemluiers? Check. Saar Koningsberger gaat op vakantie. Daar heeft ze enorm veel zin in, maar het is ook spannend. Want hoe ga je voor het eerst vliegen met een baby?

 

vader redt dochter toneel

Als zijn dochter tijdens haar allereerste balletopvoering van de zenuwen niet meer weet wat ze moet doen, grijpt vader Daniel in:

 
'Ik liep het podium op met onze jongste op de arm', vertelt Daniel. 'Ik ging naast mijn dochter staan in hoop dat ze meer zelfvertrouwen kreeg. Ik vertelde haar dat ik van haar hield en dat ze een geweldige danseres is. Ik vroeg haar of ze samen met papa wilde dansen en ze knikte, dus ik dacht: ik doe met haar mee.' Wat ons betreft verdient deze vader een dikke pluim.
 
 
 
 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >