De video van Libelle TV-vlogger Christien (43), waarin ze door een medewerker van Mandemakers Keukens wordt aangevallen, werd de afgelopen tijd massaal bekeken: de media pakte het nieuws op en Christien mocht zelfs haar verhaal doen bij Eva Jinek. 

Maar we willen vooral weten: hoe is het afgelopen? Best goed, blijkt uit bovenstaande video, waarin Christien een bezoek brengt aan het hoofdkantoor van de Mandemakers Groep.

 

Oh, en om deze video was het te doen:

Na een traject van 2,5 jaar is presentatrice Saar Koningsberger zwanger. Om dit mooie nieuws met iedereen te kunnen delen, publiceert ze dagelijks een vlog. Wij selecteren elke week de leukste voor je, met vandaag: tips voor het gebruik van hydrofiele doeken. "Het schijnt een magisch ding te zijn waar je van alles mee kunt en je moet er minstens 25 hebben! 25?!"

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

Het waren weer drukke dagen in huize Eden en Laurenz: Brandon heeft last van doorkomende kiezen, zo heftig dat-ie er al nachten van moet overgeven. Dus slapen? Daar komt het niet van. Bobbi: 'Niet te doen. Het is echt heel zielig.'

Bron: LINDA.tv

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >