Beeld: still YouTube/Virally
Beeld: still YouTube/Virally

Als alleenstaande moeder zoek je een man die niet alleen van jou, maar ook van je kinderen houdt. Deze Braziliaanse bruid is daar 100% in geslaagd. De bruidegom zorgt ervoor dat de bruiloft voor zijn stiefdochter ook een grote dag wordt. Hij gaat ook voor haar op de knieën. 

De bruid moet nog even wachten totdat ze de ring om haar vinger mag bewonderen. Eerst doet de Braziliaanse bruidegom namelijk nog een aanzoek aan de zesjarige dochter Isadora. "Wil je voor altijd mijn dochter blijven?" Het meisje knikt snikkend en geeft haar stiefvader een grote knuffel. Dan krijgt Isadora ook nog een ring om haar vinger en een zegen van de pastoor. De belofte is compleet met een dikke zoen op haar wang. 

 

Bron: AD

Saar Koningsberger stuurt haar dochter Scottie deze week voor het eerst naar de opvang. Spannend, dus propt ze haar eigen agenda helemaal vol. Ze is druk met de voorbereidingen voor haar nieuwe bedrijf, moet naar het ziekenhuis voor een controle en loopt te stoeien met de Maxi-Cosi. 
 


Saar heeft haar operatie achter de rug en voelt zich weer goed. Gelukkig maar, want ze moet deze week naar een bruiloft. Dochter Scottie gaat die avond voor het eerst bij oma logeren. En dat is voor Saar niet makkelijk.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >