Beeld: still YouTube/Virally
Beeld: still YouTube/Virally

Als alleenstaande moeder zoek je een man die niet alleen van jou, maar ook van je kinderen houdt. Deze Braziliaanse bruid is daar 100% in geslaagd. De bruidegom zorgt ervoor dat de bruiloft voor zijn stiefdochter ook een grote dag wordt. Hij gaat ook voor haar op de knieën. 

De bruid moet nog even wachten totdat ze de ring om haar vinger mag bewonderen. Eerst doet de Braziliaanse bruidegom namelijk nog een aanzoek aan de zesjarige dochter Isadora. "Wil je voor altijd mijn dochter blijven?" Het meisje knikt snikkend en geeft haar stiefvader een grote knuffel. Dan krijgt Isadora ook nog een ring om haar vinger en een zegen van de pastoor. De belofte is compleet met een dikke zoen op haar wang. 

 

Bron: AD

Saar Koningsberger geeft toe: de kledingkast van Scottie barst bijna uit z'n voegen en toch blijft ze kopen voor haar dochter. 'Sinds ik haar heb, bestel ik zo veel. Ondanks dat ze er snel uitgroeit denk ik: 'Hebben, hebben, hebben!'.'

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

Bobbi en Mark hebben een topweek achter de rug met als één van de hoogtepunten de tweede verjaardag van zoon Brandon. De kers op de taart? Hét cadeau, waar de kleine man dolgelukkig mee is. “We mogen het niet eens aanraken."

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >