Beeld: still YouTube/Virally
Beeld: still YouTube/Virally

Als alleenstaande moeder zoek je een man die niet alleen van jou, maar ook van je kinderen houdt. Deze Braziliaanse bruid is daar 100% in geslaagd. De bruidegom zorgt ervoor dat de bruiloft voor zijn stiefdochter ook een grote dag wordt. Hij gaat ook voor haar op de knieën. 

De bruid moet nog even wachten totdat ze de ring om haar vinger mag bewonderen. Eerst doet de Braziliaanse bruidegom namelijk nog een aanzoek aan de zesjarige dochter Isadora. "Wil je voor altijd mijn dochter blijven?" Het meisje knikt snikkend en geeft haar stiefvader een grote knuffel. Dan krijgt Isadora ook nog een ring om haar vinger en een zegen van de pastoor. De belofte is compleet met een dikke zoen op haar wang. 

 

Bron: AD

Heb je een peuter, dan kun je er donder op zeggen dat-ie alles wat hij tegenkomt in zijn mond wil stoppen. Of in z’n neus, zoals het Amerikaanse jochie Jayce deed. Onmogelijke opgave om het er zonder drama uit te krijgen, zou je denken. Dat geldt echter niet voor vader Josh: die bedacht deze geniale oplossing – en ach, het snot nam hij maar op de koop toe.


Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

In huize Eden-Laurenz zitten Mark en Bobbi niet stil: de twee gaan op barista-cursus om de ene na de andere goddelijke cappuccino te kunnen maken - en dat is zo makkelijk nog niet. Wel nuttig, want door de doorkomende kiezen van Brandon (lees: slapeloze nachten) kunnen ze wel een goeie bak gebruiken.

Bron: LINDA.tv

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >