video kleindochter opa dansoptreden

De tienjarige Maeve is geen onverdienstelijke tapdanseres. Ze vroeg haar opa om mee te doen aan een optreden. De beste man gaf zich niet gewonnen en oefende gewoon mee. Kijk mee naar hun ontroerende optreden.

'Mijn moeder zei dat mijn opa van dansen houdt, en ik vroeg hem om samen met mij een tapdance in te studeren, en dat deden we. Dat was fantastisch,' zegt Maeve over haar 72-jarige opa. Oordeel zelf:

More content below the advertising

 

 

De krasse knar heeft slechts 6 repetities gehad en deed zelfs een solostukje

tap dance

'Er zijn vast niet heel veel tap-dansende opa's. Ik vond het leuk om te mogen doen en ben verbaasd over de vele reacties,' zegt Bill Jones. En inderdaad, Twitter ging los over dit filmpje.

 

De reacties op Twitter

 

 

 

 

 

LEES OOK
KIND: Dansende zwangere vrouw is Instagramhit >

 

Hier word je toch blij van?

tap dance

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

Scottie, de dochter van Saar Koningsberger, mocht afgelopen week haar eerste kaarsje uitblazen. En daar hoorde natuurlijk wel een knaller van een verjaardagstaart bij. Mét luipaardprint - heerlijk hysterisch.

More content below the advertising

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >
Rachel De Huismuts Siwaletti

Vlogger Rachel Siwaletti, oftewel 'De Huismuts', is gisteren bevallen van haar tweede kind. Het is een meisje en zij heeft de naam Rosie Mae gekregen.

Rachel maakte het nieuws vandaag zelf bekend op haar Instagram met een prachtige video, die het einde van haar bevalling laat zien en het moment waarop ze haar dochter in haar armen sluit:

More content below the advertising

 

 

Vloggen

Opnieuw een meisje dus, met de mooie naam Rosie Mae van Sas. Rachel en haar man Willem werden in 2016 al de ouders van Pip (bijna 3).

In een openhartig interview met Kek Mama vertelde Rachel eind vorig jaar over het moederschap en het vloggen voor dehuismuts.com, waar ze inmiddels al zes jaar de avonturen van haarzelf en haar gezin deelt. Ook de komst van hun tweede kind bleef in de videos niet onopgemerkt. Zo onthulde Rachel tijdens de feestdagen het geslacht van de kleine en showde ze onlangs nog de babykamer

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >