Wat komt er allemaal kijken bij het kersverse vaderschap? Arie Boomsma bespreekt het met kersverse bekende vaders in de nieuwe LINDA.tv-serie ‘Vaders’.

De presentator spreekt onder meer met Pepijn Lanen, Sol Wortelboer, Horace Cohen, Sef en Jaap Reesema.

 

Hoe doen ze het toch?

Arie bedacht de serie toen hij merkte dat er toch heel wat meer bij het vaderschap komt kijken dan hij aanvankelijk dacht. Hij vroeg zich vervolgens af hoe andere vaders daar mee om gaan. "Ik was niet zozeer op zoek naar advies, maar meer naar het delen van ervaringen", vertelt Arie aan Lindanieuws.nl. "Het vaderschap is voor veel bekende mannen die ik sprak net zo nieuw als voor mij. Pepijn Lanen omschreef het eigenlijk het mooist: het voelt een beetje alsof ik stage loop als vader."

Bekijk hierboven de allereerste aflevering!


Saar heeft haar operatie achter de rug en voelt zich weer goed. Gelukkig maar, want ze moet deze week naar een bruiloft. Dochter Scottie gaat die avond voor het eerst bij oma logeren. En dat is voor Saar niet makkelijk.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

 

video-vader-kinderen-in-bad

Bad voor de helft vullen met water, paar druppels badschuim erin, speeltjes erbij en klaar ben je - de vader uit onderstaande video pakt het toch wat grootser aan.

En dat resulteert in een hilarische video die al duizenden keren is geliket.

 

Lees ook
17x de leukste (subtropische) zwembaden voor kinderen >

 

'Een goede echtgenoot'

Op Facebookpagina Good Husband Movement - LoveTap schrijft de vader: 'Een goede echtgenoot zijn, betekent soms niet meer dan een goede vader zijn.' En daar geven wij 'm groot gelijk in.

 
Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >