Wat komt er allemaal kijken bij het kersverse vaderschap? Arie Boomsma bespreekt het met kersverse bekende vaders in de nieuwe LINDA.tv-serie ‘Vaders’.

De presentator spreekt onder meer met Pepijn Lanen, Sol Wortelboer, Horace Cohen, Sef en Jaap Reesema.

 

Hoe doen ze het toch?

Arie bedacht de serie toen hij merkte dat er toch heel wat meer bij het vaderschap komt kijken dan hij aanvankelijk dacht. Hij vroeg zich vervolgens af hoe andere vaders daar mee om gaan. "Ik was niet zozeer op zoek naar advies, maar meer naar het delen van ervaringen", vertelt Arie aan Lindanieuws.nl. "Het vaderschap is voor veel bekende mannen die ik sprak net zo nieuw als voor mij. Pepijn Lanen omschreef het eigenlijk het mooist: het voelt een beetje alsof ik stage loop als vader."

Bekijk hierboven de allereerste aflevering!

Saar Koningsberger geeft toe: de kledingkast van Scottie barst bijna uit z'n voegen en toch blijft ze kopen voor haar dochter. 'Sinds ik haar heb, bestel ik zo veel. Ondanks dat ze er snel uitgroeit denk ik: 'Hebben, hebben, hebben!'.'

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

Bobbi en Mark hebben een topweek achter de rug met als één van de hoogtepunten de tweede verjaardag van zoon Brandon. De kers op de taart? Hét cadeau, waar de kleine man dolgelukkig mee is. “We mogen het niet eens aanraken."

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >