Beeld: still KIJK/Caters TV
Beeld: still KIJK/Caters TV

Een koprol op een klimrek, de radslag of een handstand op de balk. Wat mijn dochter kan, wil ik ook kunnen, dacht deze vader.

In het begin gaat het moeizaam met veel gezucht en gesteun. Verrek, dat zag er toch een stuk makkelijker uit dan het leek. Maar deze vader doet niet aan opgeven. Al gauw gaat het gekreun over in gelach. Geweldige vader-dochter momenten gegarandeerd. 

Bron Libelle.nl

Heb je een peuter, dan kun je er donder op zeggen dat-ie alles wat hij tegenkomt in zijn mond wil stoppen. Of in z’n neus, zoals het Amerikaanse jochie Jayce deed. Onmogelijke opgave om het er zonder drama uit te krijgen, zou je denken. Dat geldt echter niet voor vader Josh: die bedacht deze geniale oplossing – en ach, het snot nam hij maar op de koop toe.


Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

In huize Eden-Laurenz zitten Mark en Bobbi niet stil: de twee gaan op barista-cursus om de ene na de andere goddelijke cappuccino te kunnen maken - en dat is zo makkelijk nog niet. Wel nuttig, want door de doorkomende kiezen van Brandon (lees: slapeloze nachten) kunnen ze wel een goeie bak gebruiken.

Bron: LINDA.tv

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >