In samenwerking met Kek Mama

Win: lekker doortrappen, ook met kind achterop: zo scoor je een (betaalbare!) elektrische (moeder)fiets

03.04.2023 14:30

Natuurlijk is het fijn om – afgeladen met kind of tassen vol boodschappen – wat hulp te krijgen bij het trappen, maar toegegeven: die elektrische moederfietsen zijn behoorlijk prijzig. Gelukkig heeft Upway dé oplossing: refurbished e-bikes voor een zacht prijsje, en niet van nieuw te onderscheiden.

Leuk: jij kan nu een e-bike van Upway winnen! Hieronder lees je hoe je mee kan doen.

Zo wordt die school run in één klap een stuk relaxter.

Professionele monteurs

Hoe Upway werkt? Heel simpel. Gebruikte (moeder)fietsen worden door professionele monteurs op twintig punten geïnspecteerd – van de motor en de batterij tot het frame, de remmen en banden. Zodra de fiets klaar is om te worden gerepareerd, vervangt het team de mechanische onderdelen die dat nodig hebben, zodat fietsen zo goed als nieuw op de website worden gepresenteerd. Ook leuk voor papa, want moederfiets betekent niets meer en niets minder dan dat er een dubbele standaard onder zit. Wel zo stevig als je bepakt en bezakt op pad gaat. 

Eén jaar garantie

Na aankoop hoef je geen weken te wachten op jouw stalen ros: hij staat binnen drie tot vijf werkdagen bij jou op de stoep. Verander je tot veertien dagen na ontvangst van gedachten? Dan kun je ‘m terugsturen. Zo niet, dan heb je maar liefst één jaar garantie.

Duurzaam

Upway’s refurbished fietsen zijn trouwens niet alleen fijn voor je portemonnee (ze zijn 20 tot 60 procent goedkoper dan een nieuwe elektrische fiets), je bent natuurlijk ook hartstikke duurzaam bezig. En dat is precies wat de bedenkers van Upway nu zo belangrijk vinden: de toekomst van mobiliteit elektrisch, duurzaam en betaalbaar maken. 

Win!

Wil jij een e-bike van Upway winnen? Neem dan snel deel aan de winactie! Klik hier om mee te doen.