Van compact tot extra breed: dit zijn de fijnste commodes

07.04.2021 21:52
fijne commodes babykamer Beeld: Shutterstock

Een kleine babykamer vraagt om een compacte commode, lange ouders hebben baat bij een model dat nét wat hoger is dan de standaard maat. Wij stelden een lijstje samen met allerlei soorten commodes: voor ieder wat wils.

Bopita

Deze commode van Bopita is niet alleen stoer, maar ook nét een tikkie hoger dan de meeste commodes: bijna een meter. Fijn voor je rug, want je verschoont je kleine een keer of 1800 (ja, echt) per jaar.
– Materiaal: grenen
– Laden met softclose systeem
– Fronten met visgraatmotief

Ja, ik wil ‘m

 

Cabino

Kleine babykamer? Dan kun je je kleine perfect verschonen op deze compacte commode van Cabino en is er in de rest van de kamer nog voldoende plek voor het ledikantje en een kleine kledingkast. In de commode kun je in drie opberglades spullen kwijt én er is nog een wandrek bij te bestellen.
– 86 x 89.5 x 50 cm
– Materiaal: hout
– Extra grote handgrepen

Bestellen

 

byBo

Een ander fijn model als je ruimte wil besparen: deze commode klap je uit als je baby een schone luier nodig heeft, de rest van de tijd hangt-ie netjes ingeklapt en loop je er zonder problemen langs.
– Materiaal: metaal
– Diepte van 75 cm na uitklappen
– Inclusief aankleedkussen

Koop de commode hier

 

Lees ook:
Commode aanschaffen: waar let je op? >

 

Happy Baby Bolero

Lades hoef je niet open te trekken als je je kleine op z’n plek probeert te houden op het verschoningskussen, want dankzij het open vak op deze commode heb je in no time een nieuwe luier te pakken. Vooral fijn als je baby het omdraaien heeft ontdekt. 
– Afmeting: 99 x 104 x 59 cm
– Voorzien van 2 lades met softclose-sluiting
– Materiaal: MDF en beukenhout (poten)

Hier bestel je ‘m

 

Quax

Strak, maar dankzij de schuine houten pootjes ook speels. Deze tijdloze commode past in elke moderne babykamer en is lekker breed: dus naast het verschoningskussen kun je er nog meer spullen op kwijt.
– Verkrijgbaar in drie kleuren
– Materiaal: MDF/beuk
– 4 afgeremde en regelbare laden

Híer wil ik mijn baby op verschonen

 

 

Nog meer tips voor fijne babyspullen? Volg ons op Facebook en Instagram >