Sproeien en knoeien: maak buitenspelen nóg leuker met deze watertafels

09.08.2021 11:40
waterproof_kleding_kind

Het is zomer en het kwik stijgt zo’n beetje met de dag. Ideaal buitenspeelweer vraagt om leuk buitenspeelgoed en waterpret, maar waar kan je kind zich nou écht eindeloos mee vermaken? Geloof ons: een watertafel is the way to go.

Spelen met water en zand, bijna ieder kind vindt het fantastisch. Schaf een watertafel aan en je kind vermaakt zich opperbest tijdens de mooie zomerdagen. Da’s overigens ook een goede oplossing voor mensen met slechts een balkon: het is een geweldig alternatief voor een opblaaszwembad.

 

1. ROBA – outdoor kinderkeuken

Hou je je mooi aangelegde tuin graag stijlvol, maar mist er nog wel het nodige vermaak voor je kind? Dan is deze mooie watertafel van ROBA (via Lidl) een topper. Een subtiel ontworpen ‘buitenkeuken’ met twee aparte bakken om water en/of zand in te doen. 
– 101x25x88 (LxBxH)
– Gemaakt van weerbestendig, gelakt hout
– 2 uitneembare bakken met deksel

Deze watertafel is ideaal voor in onze tuin

 

2. Step2 – ‘Rainshowers & unicorns’ watertafel

Iets minder subtiel maar de droom van ieder meisje: een unicorn-waterspeeltafel. Deze ruime buitenspeeltafel van Step2 is groot genoeg voor meerdere kinderen om aan te spelen en heeft zóveel extra’s dat een verveeld kind haast onmogelijk wordt. De paars met blauwe watertafel bevat drie schattige eenhoorns, een schoepenrad, een emmer, twee kopjes, een flipper, een vergietlepel en vier doolhofstukken. Met de grote emmer kunnen kinderen water uit de vijver scheppen en in de bovenste laag gieten voor een realistisch regeneffect.
– 99x61x81cm (LxBxH)
– Regendouche-effect
– Inclusief 13-delige accessoireset

Wauw, dit móet ik scoren voor mijn kleine unicorn-fan

 

3. Exit picknick-, zand- en watertafel

Wie een kleine tuin heeft, slaat met de ‘Aksent’-speeltafel van Exit drie vliegen in één klap. Dit is een handige picknicktafel met twee bankjes, maar dient zodra je het blad er afhaalt tevens als water- én zandtafel. Door de moderne look en rustige kleuren is de tafel ook nog eens een visuele aanwinst voor de tuin.
– 121x94x50 (BxLxH)
– Duurzaam geproduceerd Noord-Europees vurenhout
– 2 uitneembare bakken

Ja, dit lijkt me een toptafel voor in onze tuin

 

4. Plantoys – waterspeelset

Ook het merk Plantoys heeft een handige watertafel voor de kleiner behuisden. Deze tafel is namelijk niet echt een tafel, maar meer een speelbak die je óp tafel – of waar dan ook – kunt zetten. Door z’n handzame formaat berg je ‘m gemakkelijk op wanneer deze niet wordt gebruikt. De set bevat enkele leuke accessoires: een roeiboot, een zeilboot, een touw, twee poppetjes, een boomstam, drie vissen, twee verschillende soorten bomen en een bosje.
– 30,6×49,5×5,3c, (BxLxH)
– Gemaakt van 100% duurzaam rubber
– 11 accessoires

Yes, deze compacte speelset wil ik bestellen

 

5. Step2 – ‘Spill & Splash Seaway’ watertafel

De ‘Spill & Splash Seaway’- watertafel van Step2 is een schot in de roos. Aan deze ruime buitenspeeltafel met maar liefst twee grote waterbakken kunnen meerdere kinderen tegelijk spelen. Inclusief 11-delige accessoireset en – voor een schaduwrijke speelplek – een handig parasolletje. 
– 63.5×109.9×57.2cm (LxBxH)
– Twee water basins
– Met handige waterafvoer

Deze gezellige watertafel is een aanwinst voor onze tuin

 

Op zoek naar meer waterpret voor de zomer? Dit zijn de allerleukste opblaasdieren voor in het zwembad

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!