Onmisbaar op vakantie: een koffiezetapparaat ’to go’

20.07.2021 10:11
koffiezetapparaten_voor_onderweg

Zoals de koffie thuis smaakt, smaakt-ie nergens. Met één van deze koffiezetapparaten zet je je vertrouwde ‘bakkie’ ook gewoon op je vakantieadres: dát is nog eens lekker wakker worden.

Aeropress Go

Deze koffiemaker van kunststof ziet er misschien ingewikkeld uit, maar is hartstikke makkelijk te gebruiken en nog gemakkelijker mee te nemen op vakantie: je hebt alleen maar water en gemalen koffie nodig. 

– Lekker compact
– Alles past in een handige to-go beker
– Voor maximaal 3 koffiekopjes tegelijk

Bestel ‘m

 

Wacaco

Minipresso is ideaal als je onderweg wilt genieten van je favoriete espresso. Alles wat je moet doen is heet water opgieten, koffie in de houder plaatsen, handbediend druk opbouwen en blijven pompen tot er geen koffie meer uitkomt. En voilà: klaar is je espresso. 

– 17,5 x 6 x 7 cm
– Te gebruiken met Nespresso-capsules
– Geen batterijen nodig

Hier koop je ‘m 

 

Alessi

Drink je niets liever dan echte filterkoffie? Ga dan voor dit typisch Italiaanse model dat je misschien nog zelfs kent uit grootmoeders tijd, maar dan in een nieuw jasje. Hou het apparaat wel buiten bereik van kinderen, want de buitenkan kan heel heet worden.

– Verkrijgbaar in drie maten
– Zwart of rood
– Voor op gas, elektrisch, keramisch en halogeen

Ja, dit koffiezetapparaat wil ik hebben

 

Lees ook
Gegarandeerd een lekker bakkie: dít zijn de beste koffiemachines >

 

Bialetti

Liever het bekende, klassieke model? Ook deze kun je voor alle warmtebronnen gebruiken, behalve inductie. De koffiemaker is verkrijgbaar in maar liefst acht verschillende maten.

– Italiaans design
– Aluminium en kunststof
– Binnen enkele minuten klaar

Bestellen

 

Le Creuset

Fan van Le Creuset? Dan mag deze koffiemaker niet ontbreken in je reiskoffer. 

-Keramiek
– 21 x 11 cm
– 1 Liter

Doe mij deze maar

 

 

Aerolatte

Met deze cafetière zet je koffie op ambachtelijke wijze. Hoe dat gaat? Heel eenvoudig: vul de kan met de juiste hoeveelheid koffie en net niet kokend water – de maatverdeling op de glazen kan toont je de juiste verhouding. Na een paar minuten pers je de koffie naar de bodem. Makkelijker kan niet.

– 350 ml
– Voor 3 kopjes
– Met praktische maatverdeling

Deze vind ik handig

 

Leonardo

Net een zandloper, deze prachtige cafetière van Leonardo. Plaats het filter op de glazen kan, voeg gemalen koffie toe, giet er wat heet water overheen en wacht slechts dertig seconden. Wel zo fijn: de handgreep is antislip en hittebestendig.

– 16 x 23 cm
– Inclusief roestvrijstalen filter
– 3 kopjes per zetbeurt

Hier koop je ‘m

 

Meer fijne vakantietips? Volg Kek Mama op Facebook >