In samenwerking met Kek Mama

Niet stressen, maar stralen tijdens kerst met deze december hack

23.11.2023 10:44
Beeld: Getty Images

December, de maand van gezelligheid en warmte. Maar ook de maand waarin je agenda overstroomt en je to-do lijst eindeloos lijkt te groeien. Met deze ultieme december hack bespaar je tijd én verschijn je in stijl met de juiste attributen en de perfecte aankleding op elke december gelegenheid!

Oh die to do lijst

Moeders met kinderen in de basisschoolleeftijd kennen het ongetwijfeld: de beruchte kerstbrief die in de handen van je kinderen wappert als je hem half december van school haalt. Een brief vol gezelligheid voor de kinderen die resulteert in een eindeloze to do-lijst voor mama. Kerststukjes maken, foute kersttruiendag, het kerstdiner en oh ja wil je misschien nog helpen met attributen voor het toneelstuk? Elke activiteit vraagt om actie. Het zweet breekt je uit, terwijl kerst nog niet eens begonnen is.

Geen stress, maar shine

Oké mama, no stress! Ben je op zoek naar die mooie kerstoutfit voor het schooldiner? Primark. Vrolijke en originele items voor de kerststukjes? Primark. Een gezellige kerstpyjama voor spelletjes dag of een heerlijk foute kersttrui voor de warme truiendag? Juist… Primark. Dit jaar is Primark jouw ‘go-to’ store feestdagen. Van mokken tot ballen, van tafeldecoratie tot inpakpapier en van kaarsen tot kussentjes. Met de slogan Merry and bright, whatever your budget, ga jij een stralende decembermaand tegemoet en denk je hierbij ook nog eens aan je portemonnee.

Beeld: Primark

Knus kersthuis

Vergeet vooral niet de accessoires waarmee jij jouw huis in een handomdraai omtovert in de meest knusse kerstsferen. Want echte kerstfans zullen het beamen: het versieren van je huis voor de feestdagen is stiekem wel het hoogtepunt van deze feestelijke maanden. Een kersttafel om door een ringetje te halen, daarvoor moet je (je raadt het al) bij Primark zijn. En je vindt er dan ook nog de mooiste cadeautjes voor je dierbaren voor onder de boom.

Beeld: Primark

Groene Grinch gezelligheid

Kek Mama’s favoriet dit jaar? Dat is de verrassende en enorm uitgebreide Grinch collectie. Geen witte, maar groene kerst dit jaar. Vooral de pyjama’s waar je de hele familie, inclusief hond (!), in kunt hullen zijn geweldig. Maar denk ook aan mokken, slaapmaskers, knuffels, sloffen en als ultieme detail: The Grinch piek! 

Beeld: Primark

Met de enorme kerstcollectie van Primark heb jij binnen no time je hele to do lijst afgevinkt en ga jij stressvrij de kerstdagen in. Wat wil een drukke mama nog meer?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Primark.