Net als in het vliegtuig: dit zijn de fijnste autotafeltjes voor je kind

13.07.2021 12:52
auto tafeltje kind

Eén van de voordelen van reizen met het vliegtuig is dat fijne tafeltje voor je neus, waarop je je tablet neerzet met een chille film, de kids kunnen kleuren, lezen en puzzelen, en comfortabel een potje Wie Is Het? of Mastermind gespeeld kan worden. Wie met de auto op vakantie gaat, kan het zichzelf en de kinderen tijdens de reis – die vaak flink langer duurt dan via het luchtruim – gelukkig minstens zo gemakkelijk maken.

Als je kinderen zich vermaken tijdens de reis, is die ellendig lange rit voor jou ook een heel stuk beter te doen. Wij gingen op zoek naar de fijnste autotafeltjes voor je kind.

 

HN luxe auto-organizer

Alles wat van pas kan komen tijdens de reis, kun je kwijt in deze luxe auto-organizer van HN. De veelzijdige ‘Tsumbay Car Organizer' bevat acht opbergvakken voor diverse items als een smartphone, tablet, drinkfles en tissues. Maar het belangrijkste is natuurlijk de handige opklapbare tafel, perfect voor spelletjes, een filmpje kijken of een broodtrommel.
– Gemaakt van PU leer
– Tafel kan 2,5 kilo dragen
– 8 opbergvakken

Yes, dit is een perfect exemplaar voor in onze auto

 

Badabulle ‘Easy Travel autotafelblad'

Het compacte autotafelblad van Badabulle is perfect om op te kleuren en tekenen. De tafel hang namelijk niet aan de stoel, maar zet je ‘op schoot' bij je kind. Dankzij de hoog opstaande randen valt speelgoed er niet af en rollen potloden onderweg niet op de grond. Bang dat het hele tafeltje omvalt? Kan niet. Met twee riemen bevestig je het blad aan het zitje van je kind. Even geen tafeltje nodig? Klap ‘m compact weer in: de twee bevestigingsriemen worden een schouderriem en de tafel een handige tas voor alle prullaria van je kind.
– Afmeting uitgeklapt: 40x30cm (BxH)
– Geschikt voor alle autostoeltjes en stoelverhogers
– Inclusief twee speelborden

Dit tafeltje lijkt me perfect voor mijn kind

 

Lees ook
Lange autorit met je kind voor de boeg? Deze tips slepen je erdoorheen

 

ProPlus autotafel

Deze universele autotafel van ProPlus is compact, maar ook stevig en eenvoudig te installeren. Een tablet past er met gemak op, met een drinkbeker en lekkere snack er nog naast. Die beker zal er nooit zomaar afkukelen, dankzij het handige los uitklapbare rekje boven het blad, waarnaast je ook nog een smartphone kwijt kunt. Onder het blad van hard kunststof zitten ook nog twee handige klemmen voor een tissuedoos. 
– 28,2×18,1×2,4cm (LxBxH)
– Universeel
– Installeren op de hoofdsteun

Klein maar fijn: deze tafel wil ik shoppen

 

WalkingBeetle reistafel met whiteboard

Met deze ruime, multifunctionele reistafel van WalkingBeetle worden lange autoritten met kinderen peanuts. Het stevige, makkelijk te bevestigen exemplaar is perfect om op te lezen, kleuren en spelen, mede dankzij het geïntegreerde whiteboard dat voorkomt dat er halverwege de reis ineens ‘Het papier is op!' wordt geroepen. Deze reistafel bevat handige, afneembare houders op het blad voor drinken, stiften of andere losse spulletjes, en ook de zijpanelen zijn één en al opbergvak, al dan niet afsluitbaar met ritsen.
– 41x32cm (BxD)
– Compact op te vouwen tot draagtas
– Extra stevig door versterkte zijwanden

Wauw, als we hiermee die lange reis niet overleven… *verplaatst naar winkelmandje

 

Heeft je kind nog vermaak nodig voor onderweg? Dit zijn de leukste doeboeken om de zomer mee door te komen.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >