Net als in het vliegtuig: dit zijn de fijnste autotafeltjes voor je kind

13.07.2021 12:52
auto tafeltje kind

Eén van de voordelen van reizen met het vliegtuig is dat fijne tafeltje voor je neus, waarop je je tablet neerzet met een chille film, de kids kunnen kleuren, lezen en puzzelen, en comfortabel een potje Wie Is Het? of Mastermind gespeeld kan worden. Wie met de auto op vakantie gaat, kan het zichzelf en de kinderen tijdens de reis – die vaak flink langer duurt dan via het luchtruim – gelukkig minstens zo gemakkelijk maken.

Als je kinderen zich vermaken tijdens de reis, is die ellendig lange rit voor jou ook een heel stuk beter te doen. Wij gingen op zoek naar de fijnste autotafeltjes voor je kind.

Luxe autostoel organizers

Alles wat van pas kan komen tijdens de reis, kun je kwijt in een luxe auto-organizer die je aan de stoel bevestigd. De veelzijdige organizer bevat een hoop opbergvakken voor diverse items als een smartphone, tablet, drinkfles en tissues. Maar het belangrijkste is natuurlijk de handige opklapbare tafel, perfect voor spelletjes, een filmpje kijken of een broodtrommel.

Makkelijk autotafelblad

Het compacte autotafelblad is perfect om op te kleuren en tekenen. De tafel hang namelijk niet aan de stoel, maar zet je ‘op schoot’ bij je kind. Dankzij de hoog opstaande randen valt speelgoed er niet af en rollen potloden onderweg niet op de grond. Bang dat het hele tafeltje omvalt? Kan niet. Met twee riemen bevestig je het blad aan het zitje van je kind. Even geen tafeltje nodig? Klap ‘m compact weer in: de twee bevestigingsriemen worden een schouderriem en de tafel een handige tas voor alle prullaria van je kind.

Lees ook
Lange autorit met je kind voor de boeg? Deze tips slepen je erdoorheen

Uitgebreide reistafel met whiteboard

Met deze ruime, multifunctionele reistafel worden lange autoritten met kinderen peanuts. Het stevige, makkelijk te bevestigen exemplaar is perfect om op te lezen, kleuren en spelen, mede dankzij het geïntegreerde whiteboard dat voorkomt dat er halverwege de reis ineens ‘Het papier is op!’ wordt geroepen. Deze reistafel bevat handige, afneembare houders op het blad voor drinken, stiften of andere losse spulletjes, en ook de zijpanelen zijn één en al opbergvak, al dan niet afsluitbaar met ritsen.

Heeft je kind nog vermaak nodig voor onderweg? Dit zijn de leukste doeboeken om de zomer mee door te komen.

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >