Het leukste doeboek scoren? Met deze exemplaren komt je kind de zomer wel door

13.07.2021 12:50
leukste doeboek

De zomervakantie is een tijd waar nagenoeg iedereen naar uitkijkt. Ook ouders, tot-ie daadwerkelijk aanbreekt. Want hoe ga je in hemelsnaam je kids zes weken lang vermaken? Naast een eventuele vakantie met het gezin blijven er vast nog flink wat dagen over waarop jij gewoon moet werken en je kind er even zelf iets van zal moeten maken. Een extra dik vakantie-doeboek kan dan ook een echte aanwinst zijn.

Lezen, kleuren, knippen, plakken, puzzelen: met een zomers doeboek hebben we ons allemaal fantastisch vermaakt in onze jeugd en zal ook jouw kind anno nu úren zoet zijn. Kek Mama verzamelde voor jouw kids de allerleukste vakantieboeken van dit moment.

 

Quest Junior Mega Zomerdoeboek

Het bekende Quest Junior Mega Zomerdoeboek geeft gegarandeerd uren lees-, speel- en puzzelvermaak. In het 132 pagina’s tellende boek vinden je koters verhalen, strips, puzzels, weetjes en té leuke doe-opdrachten, zoals ‘zo leer je synchroonzwemmen’ en ‘zo schrijf je een griezelverhaal’. Ook leuk: er zitten in dit boek drie complete spellen, compleet met kaartjes en dobbelstenen: Regenwormen, ‘Weetjes Kwartet’ en Chili Dice. 
– Van 7 tot 12 jaar
– 132 pagina’s
– Inclusief 3 complete spellen

Dit heerlijke boek lijkt me perfect voor mijn kind

 

Het gi-ga-geweldige puzzel- en spelletjesboek

Is jouw kind gek op breinbrekers en spellen? Dan is Het gi-ga-geweldige puzzel- en spelletjesboek een musthave deze zomer. Dit dikke activiteitenboek staat boordevol spannend en uitdagend vermaak. Codes kraken, sudoku’s ontcijferen, woordraadsels oplossen en verborgen schatten zoeken. Zoals de makers zelf zeggen: ‘met dit boek krijgt verveling geen kans!’
– Vanaf 5 jaar
– 168 pagina’s
– Met extra veel te kleuren

Hiermee gaat mijn kind zich de komende vakantie eindeloos vermaken

 

Lees ook
Lange autorit met je kind voor de boeg? Deze tips slepen je erdoorheen

 

Het Grote Groene Doeboek

Dit Grote Groene Doeboek is een must voor nieuwsgierige kinderen die alles willen weten over onze veranderende planeet. In elk van de meer dan tachtig puzzels komt een onderwerp aan bod dat met het milieu te maken heeft, zoals water besparen, recyclen en ontbossing. Een eco-boek vol doolhoven, zoek-de-verschillen, kleurplaten, geheugenspelletjes, quizjes en puzzels, stuk voor stuk vergezeld door leuke weetjes over de aarde, dieren en de invloed van de mens.
– Vanaf 7 jaar
– 128 pagina’s
– Vermakelijk én educatief

Dit boek lijkt me niet alleen superleuk, maar ook erg leerzaam voor mijn kind

 

Doeboek voor Kleine Nerds

Voor iedere slimmerik wat wils in het Doeboek voor Kleine Nerds, waarin van alles te lezen, doen en ontdekken valt rondom tien thema’s: ruimte, computer, genetica, insecten, hersenen, geluid, virussen & bacteriën, klimaat, robots en elektriciteit. Leer weetjes, maak puzzels, doe experimentjes, ontcijfer woordzoekers en kraak geheime codes; van álles om luie zomerdagen thuis of op vakantie mee door te komen. 
– Van 8 tot 14 jaar
– 112 pagina’s
– Leuk én leerzaam

Yes, dit is geweldig voor mijn kleine wetenschapper

 

Peppa Pig Super Stickers

Aan Peppa Pig kun je eigenlijk geen buil vallen. Al helemaal niet in het geval van dit megadikke activiteitenboek met maar liefst duizend (!) stickers. Naast dat eindeloze plakplezier zijn er natuurlijk ook diverse puzzels, kleurplaten, spelletjes voor uren en uren vermaak. 
– Vanaf 3 jaar
– 240 pagina’s
– Engelstalig

 

Onderweg de tijd doen vliegen in plaats van de uren doen kruipen? 7x de leukste autospelletjes voor op vakantie

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!