Musthave na de geboorte: fijne babymutsjes

11.04.2021 12:22
musthave na geboorte fijne babymutsjes Beeld: Getty Images

Na de geboorte trek je je baby een mutsje aan, zodat hij zijn warmte niet snel kwijtraakt. Zoek je een leuk babymutsje voor je eigen spruit of als kraamcadeau? Dit zijn de leukste.

Een babymuts staat standaard genoemd op de uitzetlijst. Waarom het heel belangrijk is in de eerste weken na de geboorte, leggen we je hier uit.

 

Koeka 

Een prachtig gebreid babymutsje met als titel ‘Au jour le jour’: leef van dag tot dag en take it slow. Daar kan je baby zich natuurlijk volledig in vinden (en jij na de bevalling zeker ook).

– Te wassen op dertig graden
– Verkrijgbaar in twee kleuren
– Drie maten

Bestel de muts hier

 

Lulujo

Een mutsje en hydrofiele doek die qua stijl helemaal bij elkaar passen: leuk als kraamcadeau, maar natuurlijk ook voor jezelf. Ook zit er een geboortesticker bij om de eerste foto van de baby te maken.

– Muts tot 4 maanden
– Bamboe viscose en katoen
– Hydrofiele doek 120 x 120 cm

Bestel het pakket hier

 

Lees ook:
De leukste wiegjes voor je baby vind je hier >

 

Cozes Royan

Zachter kan niet, dankzij de stretch badstof. Het mutsje heeft een leuke knoop bovenin en is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.

– Te wassen op dertig graden
– Drie maten
– Niet drogen en strijken

Bestel ‘m hier

 

Moodstreet

Wil je niet afgeleid worden als je voor de honderdste keer op een dag in de ogen van je baby staart? Dan ga je voor dit effen modelletje van Moodstreet: verkrijgbaar in roze en grijs.

– Organisch katoen met elastan
– Met omslag
– Twee maten

Koop ‘m hier

 

MarMar Copenhagen

Voor wie een model zoekt dat je niet overal tegenkomt: dit prachtige mutsje komt uit de nieuwe collectie van het Deense merk Mar Mar Copenhagen. Komt je baby vanaf dag één al stijlvol voor de dag.

– Katoen, modal en elastaan
– Wassen op veertig graden
– Verkrijgbaar in twee prints

Koop ‘m hier

 

Nog meer fijne tips voor in de kraamtijd?
Volg ons op Facebook en Instagram >