Zo organiseer jij het kinderfeestje volgens je sterrenbeeld

15.06.2024 11:00

Kinderfeestjes met unicorns? Die laten we liever achterwege (lees hier waarom). Volgens jouw sterrenbeeld ziet het verjaardagsfeest van jouw kleine er ongeveer zo uit.

Ram

Voor de energieke Ram staat avontuur hoog op de agenda. Een dagje in de speeltuin of een avonturenpark is helemaal jouw ding, waar de kleintjes vrij kunnen rondrennen, klimmen en klauteren. En waarom zou je het daarbij laten? Een spannende speurtocht met uitdagende opdrachten is een perfecte toevoeging. Jij voegt altijd een vleugje competitie toe, want een beetje uitdaging kan geen kwaad, toch?

Stier

Jij weet dat de weg naar het hart van een kind door de maag gaat. Voor jou is het perfecte feest een culinaire ervaring. Denk aan een smakelijke picknick in het park, een vorstelijk (vr)eetfestijn in een gezellig pannenkoekenhuis of een creatieve cupcake-decoratiewedstrijd. En natuurlijk moet alles er niet alleen overheerlijk uitzien, maar ook smaken. Glitters mogen niet ontbreken, want voor jou geldt: als het er mooi uitziet én fantastisch smaakt, is het pas echt een feest!

Tweelingen

Tweelingenmama, jij houdt van verrassingen en afwisseling. Jij neemt de kleintjes graag mee naar de kermis voor ritjes in de draaimolen en suikerspinnen. Of een pretpark vol achtbanen en reuzenraden. Voor de echte durfals, organiseer je een spannende escaperoom-ervaring. Met jou aan het roer wordt het een dag vol dubbel plezier!

Kreeft

Jij, zorgzame Kreeft, bent een echte huiselijke krab. Voor jou is er niets fijner dan gezelligheid en creativiteit, dus host jij een knus knutselfeest thuis, waar de kleintjes zich kunnen uitleven met verf, lijm en glitter. Aan lekkere happen en dranken geen gebrek, want bij jou draait alles om gezelligheid en genieten van de kleine dingen in het leven.

Lees ook – Dit is jouw geheime talent volgens je sterrenbeeld

Leeuw

Jij, stralende Leeuw, houdt van een beetje drama en glamour. Jouw ideale feest? Een talentenjacht, waar ze kunnen zingen, dansen, toneelspelen of goochelen voor een enthousiast publiek. Je rolt de rode loper uit en laat ze als ware diva’s en divo’s voelen, en zorgt natuurlijk voor een spetterende afterparty met dans en muziek niet ontbreken. Want bij jou is het altijd showtime!

Maagd

Als Maagd hecht je waarde aan logica, en dus host je een wetenschapsfeest, waar de kleintjes zich kunnen onderdompelen in de wereld van experimenten en ontdekkingen. Je huis is omgetoverd tot labatorium met kleurrijke buizen, borrelende vloeistoffen en interessante gadgets. De kids experimenten met het maken van slijm, het bouwen van raketten of het ontdekken van geheime boodschappen met onzichtbare inkt.

Weegschaal

Aan oog voor detail geen gebrek, vooral niet op jouw betoverende sprookjesbal. Jij versiert de locatie als sprookjesbos, compleet met twinkelende lichtjes en sprookjesachtige decoraties. De kids mogen zich verkleden als hun favoriete sprookjesfiguren en dansen op hun favoriete muziek. Met jouw gevoel voor schoonheid en stijl wordt het een feest recht uit een sprookjesboek.

Schorpioen

Jij, gepassioneerde Schorpioen, houdt van mysterie en intrige. Jouw ideale feest? Een mysterieus themafeest, waar de kleintjes zich kunnen onderdompelen in een wereld vol spanning en avontuur. Je kiest voor een thema als piraten, detectives of Harry Potter en zorgt voor bijpassende decoraties en activiteiten. Van de spannende speurtocht met raadsels en geheime boodschappen genieten de kids het meest.

Lees ook – Je ideale Europese vakantiebestemming volgens je sterrenbeeld

Boogschutter

Jij houdt van vrijheid en avontuur. Een avontuurlijk outdoorfeest, waar de kleintjes de natuur kunnen verkennen en nieuwe avonturen kunnen beleven, is dan ook jouw favoriet. Je organiseert activiteiten zoals een speurtocht in het bos, een kampvuur met marshmallows roosteren en outdoor spellen zoals zaklopen en touwtrekken. Met jouw enthousiasme en energie wordt het een feest vol spanning en plezier.

Steenbok

Met jouw ambitieuze karakter, host je een ontdekkingsfeest, waar de kleintjes zich kunnen laten inspireren door nieuwe ervaringen en avonturen. Jouw huis wordt een ontdekkingsgebied met kaarten, kompassen en verrekijkers waar de kids op expeditie gaan. Ze bouwen een fort, zoeken naar verborgen schatten en overwinnen hindernissenparcours. Met jouw vastberadenheid en organisatietalent wordt het een feest vol avontuur en ontdekking.

Waterman

Watermama, jij bent de creativiteit zelve en houdt van originaliteit. Je host een futuristisch ruimtefeest, waar de kleintjes zich kunnen onderdompelen in de wereld van de toekomst. Je maakt een ruimte-avontuur met glow-in-the-dark decoraties, holografische projecties en buitenaardse gadgets. De kids mogen verkleed als astronauten en aliens en gaan op ruimte-avontuurlijke speurtocht, houden een intergalactische danswedstrijd en een knutselworkshop waar ze hun eigen ruimteschip kunnen bouwen.

Vissen

Jij, dromerige Vissen, houdt van fantasie en verbeelding. Je host een onderwateravontuur, waar de kleintjes zich kunnen laten meevoeren door de wonderen van de diepe zee. De ruimte is betoverd met met zeemeerminnen, zeesterren en kleurrijke koralen. De kleintjes gaan verkleed als zeemeerminnen en zeedieren en vermaken zich met een schattenjacht naar verloren schatten, een onderwaterdansfeest en een knutselworkshop waar ze hun eigen zee-creaturen kunnen maken.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.