In samenwerking met Kek Mama

Hebben! Deze Disney | Stokke® Collectie

28.09.2023 11:45

Hoera! Mickey Mouse en z’n vrolijke vriendjes vieren de 100e verjaardag van Disney. Dat is ook voor jóu uitstekend nieuws, want in samenwerking met Stokke is er een geweldige collectie met Disney’s beroemde muis in de hoofdrol. Daarmee krijgt die dagelijkse dosis gezinsduties meteen een magisch randje.

Tripp Trapp kussen €55 Het vertrouwde zachte en ondersteunende kussen voor je kleintje, passend op alle Tripp Trapp stoelen, is er in -tadaa!- twee nieuwe, originele Disney dessins. Take your pick: wordt het het stylish Mickey Signature dessin met handgetekende Mickey Mouse-hoofden op een beige ondergrond, of kies je voor het Mickey Celebration patroon met de iconische Mickey, in z’n rode korte broek, gele schoenen en witte handschoenen, en feestelijke confetti? Welke je ook gaat shoppen, jouw uk zit er straks aan de tafel vrolijk bij en daarmee wordt zo’n alledaags moment hoe dan ook onbetaalbaar.

Nomi kussen €55 Een hapje voor papa, een hapje voor mmmMickey! Aan tafel kan er van alles gebeuren. Soms vind je broccoliroosjes terug in de gordijnen, maar hé, we klagen niet. De jaren vliegen al zo hard voorbij, je kunt maar beter volop genieten van jullie gezellige samenzijn. Die momenten krijgen extra shine met het zachte kussen voor de Stokke Nomi kinderstoel. Ter ere van Disney’s 100e verjaardag is ‘ie er in elegant Mickey Signature dessin op een warm beige ondergrond – helemaal on trend op interieurgebied.

Jetkids Cloudsleeper €129 Hoe leuk! Onderweg naar dromenland wordt jouw kindje voortaan vergezeld door het vertrouwde gezicht van Mickey Mouse in het speelse Mickey Celebration patroon. Het alles-in-één kinderreisbed komt als vanouds met handige geïntegreerde pomp, hoeslaken van mesh-materiaal en verpakkingskubus om het bed gemakkelijk mee te nemen. Een bewegend slapertje? Relax. Dankzij de stootranden over de hele lengte heeft jouw peuter ook onderweg een veilig slaapplekje. Kleintje blij, jij blij.

Hoeslaken Sleepi mini €33 en Sleepi bed V3 €43 Terwijl je kindje groeit, leert en de wereld ontdekt staat het bedje klaar om na een enerverende dag een veilige rustplek te vormen. Prachtig opgedekt met 100% zacht percalkatoen in het Mickey Celebration-patroon met speelse kleuren en confetti. Ontspannen slapen in de nabijheid van de altijd vrolijke Mickey Mouse, als dat geen Disney magie is… Wij dromen stiekem alvast van een volwassen variant.

Flexi Bath €65 en Flexi Bath XL €75 Badderen is een tijd vol plezier, lachen en badschuimbubbels tot op het plafond. Bij zoveel lol matcht het kleurrijke Mickey Celebration-patroon helemaal. Kraan open, badschuim erin en jouw kleintje mag zich heugen op warmte en waterpret. Ook in de Disney│Stokke® collectie is het opvouwbare badje lichtgewicht en geschikt voor baby’s en kinderen tot vier jaar.

Ontdek de complete Disney│Stokke® collectie en de twee nieuwe designs, Mickey Celebration en Mickey Signature hier. Zo heb je niet eens een toverstaf nodig om de Disney magie in huis te halen en hiermee worden de dagelijkse momenten de vrolijkste momenten. The Magical Everyday.