Handig: dit kinderspeelgoed is ideaal voor baby’s

04.05.2021 20:33
kinderspeelgoed baby's Beeld Getty Images

Je baby wordt zich bewust van de wereld en kijkt, luistert en voelt met al zijn zintuigen. Dan kan het fijn zijn om speelgoed beschikbaar te hebben dat aangepast is aan de leeftijd om de baby uit te dagen, te leren en te vermaken.

Jollein Pink Houten Hamerbank

Je kind timmert er op los met dit hamerbankje. Met de houten hamer kan-ie alle staafjes door de gaten slaan, wat ook nog eens de motoriek bevordert. Draai het bankje om en hij kan opnieuw beginnen – daar is je kind vast wel even zoet mee.
– Verkrijgbaar in verschillende kleuren
– Afmetingen: 18 x 12 x 11 cm
– Vanaf 0 maanden

Bestel

 

Lees ook
Hoe kies ik geschikt speelgoed voor mijn baby? >

 

Lorelli Rattle bijtring

Wanneer je baby tanden krijgt, zorgt dit vaak voor ongemak. Een bijtring kan de pijn van doorkomende tanden verminderen. En dan al helemaal zo’n vrolijke koeienbijtring; de koe houdt een maantje vast met voelbare structuren. Daarnaast bevat de bijtring ook ringetjes waarmee hij kan spelen.
– Drie speelringen
– Vanaf 3 maanden
– BPA-vrij

Koop het speelgoed

 

Kid’s concept Houten spelbaan

Met deze speelbaan leert je kind al spelend de hand-oogcoördinatie te verbeteren dankzij de verschillende vormen en kleuren. De twee mammoetjes, Leo en Neo, vogeltje Lisa en slijkdiertje Otto bewegen zich vrolijk over het pad terwijl de kralen en vulkaanvormige blokjes van de ene naar de andere kant worden geduwd.
– Vanaf 12 maanden
– Stijlvol design
– Afmetingen: 20 x 29 cm

Koop hier

 

Artesavi Cotton speelspanner

Je kinderwagen fleur je op met deze speelspanner met daaraan drie knuffels. Ook kan-ie aan de box of als versiering in de kinderkamer. De knuffeltjes bevatten een rammelaartje voor je baby om zich mee te vermaken. De buitenkant van deze speelspanner is gemaakt van 100% katoen en de vulling van 100% polyester.
– Vanaf 0 maanden
– Wasbaar op 30ºC
– Lengte: 34 cm

Bestel

 

VTech speelbal

Druk op de interactieve toetsen om vormen, kleuren, cijfers en dieren te leren terwijl de bal vanzelf rolt. Dat moedigt je baby aan tot kruipen en daagt uit om een zoekspelletje te spelen. Ook wel zo fijn voor jou: het volume van de 15 melodieën is in te stellen en draaibal wordt automatisch uitgeschakeld bij inactiviteit.
– Vanaf 6 maanden
– Inclusief AA-batterijen
– Afmetingen: 14 x 14 x 14 cm

Bestel de speelbal

 

Done By Deer babygym

Een babygym is een leuke manier om de ontwikkeling van je baby te stimuleren. Hij leert zich niet alleen zelfstandig te vermaken, maar de gym kan ook leiden tot een hoger IQ en minder kans op overgewicht. Deze monochrome speelmat bestaat uit een speelkleed, twee speelbogen en vijf speelgoedjes. De activity toys kun je in 13 verschillende posities ophangen aan de bogen.
– Afmetingen : 90 x H48 cm
– Vanaf 3 maanden
– Speelmat kan los van activity toys

Hier bestellen

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >